Balea Creme Bad Cranberry & Macadamiaöl

Hoi hoi,

Elke keer dat ik in Duitsland een DM bezoek kan ik het niet laten om bij de badproducten te kijken. Ik neem er bijna altijd een van hun goedkope badschuimproducten mee. Zeker nu het nog kan. Nu hebben we nog een bad, maar in de toekomst gaat dit jammer genoeg veranderen :).

Balea Creme Bad Cranberry & Macadamiaöl

Balea belooft dat dit badschuim de huid zal verwennen met een heerlijk zacht gevoel en de zintuigen zal inspireren. Waardevolle macadamia noten olien en de aangename geur onthullen de lichamen en zorgen voor een heerlijk me-time momenten. Daarenboven zal deze de huid hydrateren en voeden.

Verpakking en ingrediënten

Het badschuim zit in een grote, licht doorzichtige, plastiek fles met een paarse plastiek dop. In de fles zit 750 ml, wat resulteert in een grote fles badschuim!

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betain, Sodium Chloride, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Benzoate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Citric Acid, Parfum, Cocamide Mea, Sine Adipe Lac, Styrene/acrlates Copolymer, Inulin, Potassium Sorbate, Polyquaternium-7, Linalool, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Hexyl Cinnamal, Limonene, CL14720, Vaccinium Macrocarpon Fruit Extract, Sodium Lauryl Sulfate, CL28440, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Sorbic Acid, Ascorbyl Palmitate

Mijn ervaring

Ik heb al heel vaak een badschuim van Balea geprobeerd. Ik ben dol op de prijs en de grote hoeveelheid product we krijgen. Daarenboven zorgen deze voor een heerlijk schuim. Dat is bij deze macadamia – cranberry versie ook weer het geval. Daarenboven hou ik enorm van de geur van deze baden. Hij is mij perfect voor de tussenseizoen. De macadamia maakt de geur wat warmer, maar is fris door de cranberry. Het resultaat is een heerlijke warme, fruitige geur. Het is een top product.

Waar is dit badschuim te koop en hoeveel kost dit?

Dit creme bad is van Balea. Balea is één van de huismerken van DM. Het is één van de goedkoopste merken die je bij de DM kunt vinden. Eén van deze grote flessen kost er maar 1.15 euro.

Zijn jullie ook zo dol op het merk Balea?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge