Peggy Sage Fancy Smile Lip Gloss Fancy Lavender

Hoi hoi,

In mijn adventskalender van Peggy Sage zat ook een lipglosje. Deze lijkt geen dekkend kleurtje te bevatten, maar wel een heleboel glitters. Dit leek mij leuk voor in het zonnetje, dus ik besloot deze gedurende de zomer uit te proberen.

Peggy Sage Fancy Smile Lipgloss Fancy Lavender

 

Peggy Sage heeft geen lipglosses meer staan op hun webshop. Bijgevolg kan ik geen extra informatie vinden over dit product, behalve hetgeen wat op het doosje staat. Dat is niet veel jammer genoeg. Laten we maar gewoon naar de volgende paragraaf over gaan.

Verpakking en ingrediënten

Poybutene, Octyldodecanol, Hydrogenated Polyisobutene, Silica Dimethyl Silylate, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Isocetyl Stearate, Trimethylolpropane Triisostearate, Polyethylene terephthalate, Aqua, Phenoxyethanol, Aroma, CL15850, CK15880, CL42090

De lipgloss zit in een prachtige verpakking naar mijn gevoel. Het zit in een doorzichtige verpakking, met een matzwarte dop. Het geheel voelt heel elegant aan. In het flesje zit 3.5 ml en deze is twee jaartjes houdbaar.

Dit lipglosje zorgt voor een mooi glansje op de lippen en plakt niet aan elkaar. Ook een drankje overleeft deze met gemak. Dat gezegd zijnde… deze lipgloss voegt niet veel toe aan mijn collectie. Daarom zou ik dit lipglossje niet aanraden, tenzij je net begint met make-up of dat je nog niets gelijkaardig hebt (wat ik sterk betwijfel…)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge