Balea Magic Winter Bodylotion

Hoi hoi,

In december kon ik genieten van 3 verschillende adventskalenders, waaronder eentje van Balea. In november gingen we een weekje weg naar Duitsland en toen kon ik het niet laten deze mee te nemen om thuis nog een beetje verder te genieten van de vakantieherinneringen. In één van de vakjes van deze adventskalender van ik een mini bodylotion met vanille-ijs geur.

Balea Magic Winter Bodylotion

De bodylotion verzorgd de huid langdurig met hydratatie en schenkt je een een geweldige en waarneembaar gevoel.

De zachte formule met amandelolie verwent de huid. Daarenboven is het een lichte lotion die zich gemakkelijk laat uitsmeren en snel in de huid trekt.

Verpakking

De mini is een leuk wit flesje met een vanille-kleurige dop. Dat vind ik alvast heel goed passen bij de geur van de bodylotion. De bodylotion zelf zit in een flesje van 50 ml.

Mijn ervaring

Deze bodylotion komt al zijn beloften na. De lotion moet je voor gebruik even goed schudden. Als je dit doet, krijg je eerder een melkachtige structuur. Hierdoor is de bodylotion super gemakkelijk te verdelen over de huid.

Daarenboven trekt het product supersnel in. Hierdoor moet je vrij snel werken, maar dat vind ik eigenlijk wel handig. Hierdoor kun je snel in je kleren springen na het aanbrengen.

Nadien voelt mijn huid zacht aan en helemaal niet vettig.

De geur is trouwens ook heel aangenaam. Het is echt een vanille-geur, maar er zit ook iets warm in. Hier komt het ijs gedeelte van de geur in het spel. Ik vind het een aan te raden bodylotion. Jammer genoeg is deze geur niet te verkrijgen bij de DM, maar je kun natuurlijk een andere bodylotion van Balea op de kop tikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge