Bomb Cosmetics Cleopatra’s Desire Bath Salts

Hoi hoi,

Tijdens de Estika beurs kon ik een heleboel Bomb Cosmetics producten op de kop tikken voor een leuk prijsje. Laatst was het tijd om een nieuw productje uit te zoeken voor mijn wekelijks badje. Mijn oog viel op een nog ongebruikt potje van Bomb Cosmetics met een veelbelovende naam, nl Cleopatra’s Desire.

Bomb Cosmetics Cleopatra’s Desire Bath Salts

Deze badzouten hebben een mix van melk, rozen, jasmijn en musk als geur. Hierdoor kun je baden zoals Cleopatra. Per bad heb je ongeveer een grote eetlepel nodig.

Verpakking en ingrediënten

De verpakking van dit product is ondertussen verandert, maar grosso modo is het dezelfde. Het badzout is een grote witte pot van 365 ml. Mijn versie is geel met bloemetjes. Ondertussen is het een roze bedrukking met bloemetjes. Dit badzout is is een half jaartje houdbaar.

Maris Sal (Sea Salt), Sodium Sesquicarbonate, Tapioca Starch, Parfum (Fragrance), Rosa Centifolia (Rose) Flower, Sodium Lauryl Sulfate, Aqua (Water), Jasminum Officinale (Jasmine) Oil, Rosa Centifolia Flower Oil, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 19140 (Yellow 5).

Mijn ervaringen

Het bad voelt heerlijk luxueus aan bij gebruik van dit badzout. Het zout lost snel op, maar er drijven wat bloemblaadjes op het water. De geur van dit badzout is heerlijk. Het is een warme en melkachtige geur. Ik kom onmiddellijk tot rust van deze baden.

Daarenboven kon ik ongeveer 8 baden doen met deze pot.

Waar is Bomb Cosmetics te koop en hoeveel kosten deze badzouten?

Bomb Cosmetics heeft haar eigen webshop in de UK. Daar betaal je 7.99 pond of ongeveer 9.00 euro per pot.

Vinden jullie ook niet dat het badzout er ongelooflijk aantrekkelijk uitziet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge