PS Unicorn Queen False Nails

Hoi hoi,

Zoals je eind vorige maand kon zien in de Primark Shoplog kocht ik een heleboel van deze valse nagels in unicorn effect. Het zijn duochroom nageltjes met glinsters en hoorneffecten.

PS Unicorn Queen Valse Nagels

Dit was een van de laatste stappen van Primark om hun eenhoorn collectie aan te vullen. Er waren twee stijlen beschikbaar. Een pearly roze versie en deze paarsblauwe versie.

Elke set bevat drie verschillende soorten nagels. Je hebt de gewone gekleurde nagels, enkele waar een glitter op is aangebracht en enkel in de stijl van een hoorn.

Verpakking en ingrediënten

De set bevat 24 verschillende nagels. Ook zit er een nagellijm in het doosje. Deze is 3 maanden houdbaar. De nagels komen in twaalf verschillende maten als ik mij niet vergis.

Mijn ervaring

Dit is een monochroom die je wel vaker ziet tussen paars en blauwgroen. Het is een beetje zeemeermin achtig. Dit maakt het natuurlijk niet minder mooi. Ik heb de verschillende effecten wat op de foto proberen te zetten.

Hierboven heb ik de nagels ingekort met ongeveer een halve centimeter en de vorm van de nagels veranderd. Dat vind ik draagbaarder en mooier passen bij mij.

Ik vind deze nagels heel leuk, vooral het detail met de glitters. Zelf heb ik er al wat complimenten over gekregen. De nagellijm die er bij zit, gebruik ik zelf liever niet. Het werkt wel, maar ik vind ze niet stevig genoeg. Zelf heb ik een flesje bij het Kruidvat gekocht en dat werkt veel beter. Deze zit standaard in mijn handtas. Als er een nageltje afspringt, kan ik deze er onmiddellijk terug aan zetten. Hierdoor kon ik ongeveer 2 weken genieten van deze manicure. Daarenboven kan ik met de overige nagels nog een nieuwe manicure creëren als ik ze wat bij vijl. Hierdoor kan ik erg lang genieten van mijn manicure voor dezelfde prijs.

Waar zijn deze PS valse nagels te koop en hoeveel kosten ze?

PS is het huismerk van de Primark. Ze hebben een heleboel valse nagels in hun collectie, waarvan enkele in tijdelijke collecties. Deze set komt uit hun Unicorn Collectie. Ik kocht deze zelf tijdens de solden waar ze slechts 50 cent kosten. Oorspronkelijk waren ze geprijsd aan 4.50 euro.

Vinden jullie deze valse nagels ook zo leuk en elegant?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge