Only You Mono Oogschaduws

Hoi hoi,

In mijn adventskalender van Only You vond ik twee mono oogschaduws. Deze kwamen in een champagne en paarse kleur.

Verpakking

De oogschaduws zitten in ronde plastiek verpakkingen van ongeveer 3 cm in diameter. Onderaan is het een zwart plastiek, terijl het deksel doorzichtig is. Elk doosje bevat 1.9 gram en deze zijn een jaartje houdbaar.

Deze kleuren lijken mij trouwens perfect om te combineren voor een zwoele ooglook. Ik zie mezelf het paars gebruik als basis en de champagnegouden kleur aanbrengen als highlighter.

Mijn ervaringen

Ik vind de kwaliteit van Only You altijd verrassend goed. De oogschaduwkleuren zijn goed gepigmenteerd en brengen makkelijk aan. Daarenboven blenden ze gemakkelijk uit. Wat mij ook verwonderde is dat ze beide een hele mooie en miniscule glitter in zich hebben. Eenmaal aangebracht, blijft de kleur goed zitten en heb ik na een dag werken nog steeds een mooie ooglook.

Waar is Only You te koop?

Only You is een huismerk van Ici Paris XL. Het is een merk die budgetproducten aanbied voor bad, verzorging en make-up. Ze hebben een aantal palettes in het assortiment. Mono’s zitten er echter niet, dus deze zijn speciaal gemaakt voor de adventskalender. Bijgevolg kan ik niet delen hoeveel deze zouden kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge