Balea Magic Winter Shampoo en Conditioner

Hoi hoi,

Ik hoop dat jullie de producten uit mijn adventskalenders nog niet beu zijn. Er zaten er natuurlijk een heleboel in mijn dozen. Bijgevolg kan ik nog wel even door. Vandaag neem ik twee producten uit mijn Balea adventskalender samen, omdat ik vind dat ze bij elkaar horen, namelijk de magic winter shampoo en conditioner.

Balea Magic Winter Shampoo en Conditioner

Deze shampoo en conditioner hebben een positieve werking op ‘winter gestressed’ haar. Iemand die weet wat ze hier juist mee bedoelen.

De shampoo reinig zacht en zal daarenboven het haar beschermen tegen externe invloeden zoals de kou of de droge airco.

De conditioner zal daarenboven het haar verzorgen en de hoofdhuid verzachten. Het resultaat is makkelijker te borstelen haar.

Verpakking en ingrediënten

Shampoo:

De shampoo zit in een travelsize tube van 50ml. Het flaconnetje is wit met een prachtige winterse bedrukking en een zandgele dop.

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Laureth-2, Sodium Lauroyl Glutamate, PEG-4 Distearyl Ether, Glycerin, Panthenol, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Distearyl Ether, Dicaprylyl Ether, Polyquaternium-10, Citric Acid, Propylene Glycol, Parfum, Linalool, Benzyl Salicylate, Sodium Benzonate, Phenoxyethanol

Conditioner:

Ook de conditioner zit verwerkt in een tube. Waar de tube van de shampoo eerder warm is van kleur, is de vormgeving van deze tube eerder koel moet zijn ijsblauwe tinten. De tube is dezelfde als die van shampoo en ook deze bevat bijgevolg 50 ml.

Aqua, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Dipropylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetrimonium Chloride, Polyquaternium-10, Citric Acid, Hydroxyethylcellulose, Sodium Nitrate, Parfum, Benzyl Salicylate, Linalool, Sodium Benzonate, Phenoxyethanol

Mijn ervaring

Ik heb deze producten nu al een paar keer gebruikt. Ze hebben geen overdreven zware geur. De shampoo en conditioner laten zich makkelijk verspreiden over het haar. Mijn haar werd er onmiddellijk erg zacht van en leek verzorgd. Ik ben tevreden over deze producten en ga deze zeker in de winter blijven gebruiken. Nu weet ik alleen niet waarom ik deze enkel tijdens de winter zou gebruiken :).

Waar is Balea te koop en hoeveel kosten deze producten?

Balea is een huismerk van de DM. Het merk is bekend voor zijn zeer betaalbare lichaamsverzorgingsproducten. Dit voor zowel douche, bad en de rest. Deze producten zijn daar momenteel niet te koop omdat het limited editions waren. Er zijn echter wel gelijkaardige producten in hun assortiment te vinden.

Shampoo – 300 ml – 0.50 euro

Conditioner – 300 ml – 0.50 euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge