Only You Mini Oogpotloden

Hoi hoi,

Deze keer is het tijd voor een make-up review. Het is echter opnieuw een product uit de adventskalenders. Er zaten  drie verschillende mini-oogpotloden in de Only you versie die ik vandaag samen voor jullie wil gaan reviewen.

Only you oogpotloden

De oogpotloden zitten niet in het vaste assortiment, dus ik kan er niet veel overtellen. Ik ontving 3 verschillende kleuren, namelijk een zwarte, grijze en bruine kleur. Deze zijn perfect te gebruiken voor alle dag.

Verpakking

De oogpotloden zitten in een zwarte huls met een plastiek dop. Op het achtereinde zit een kleurindicatie van het potlood die je vast hebt. Elk potlood bevat 0.8 gram en deze is een jaartje houdbaar.

De potloden hebben een normale dikte, waardoor je ze kunt gebruiken met een gewone puntenslijper.

Mijn ervaring

De potloden doen hun kleuren eer aan, maar ze zijn niet zo intens als ik gehoopt had. Ze blijven gelukkig wel lang zitten, zodat je er een gehele dag van kunt genieten. Door hun mini formaat zijn ze ook gemakkelijk mee te nemen in de handtas.

De potloden zijn romig en brengen gemakkelijk kleur over op de oogleden. Ze blenden echter niet zo gemakkelijk, dus ik zou deze niet gebruiken als oogschaduw.

Waar is Only You te koop en hoeveel kosten deze producten?

Only You is een huismerk van de Ici Paris XL. Normaal hebben ze in hun make-up assortiment enkel palettes en twee glittersprays. Deze potloden werden speciaal gecreëerd voor de adventskalender. Bijgevolg heb ik er geen prijs voor, maar voor een merk bij ICI Paris XL is het zeer betaalbaar.

Wat vinden jullie van het merk Only You?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge