Balea Magic Winter Aqua Lotion

Hoi hoi,

In de adventskalender zat er een verzorgingsproduct die ik niet meteen herkende. Het is een aqua lotion. Toen ik dit las, leek dit mij een lotion die een water-achtige look gekregen heeft.

Balea Magic Winter Aqua Lotion

Balea belooft met deze aqua lotion een ultralichte formule waardoor deze snel absorbeert. Je gebruikt deze lotion op het gezicht. Deze zal voor extra vocht in de huid zorgen.

Verpakking en ingrediënten

De lotion zit verpakt in een travelsize. Het is een plastiek wit flesje met een turkoois dop. In het flesje zit 20 ml.

Aqua, Glycerin, Alcohol Denat., Ceratonia Siliqua Extract, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Xanthan Gum, Parfum, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Citric Acid, Linalool, Limonene

Mijn ervaring

Deze lotion smeert super gemakkelijk uit en trekt super snel in. Nadien voelt mijn huid heerlijk zacht en verzorgd aan. Daarenboven is het heel handig dat het intrekken zo snel gaat, waardoor ik deze liefst ’s morgens gebruik in de plaats van een dikkere crème. Ik kan er onmiddellijk mee buiten komen zonder dat mijn gezicht de gehele dag glimt. Ook merk ik na een week dat mijn huid blijvend vrzorgd blijft ogen. Ik  ben alvast heel tevreden met deze lotion en ga deze met heel veel plezier op maken.

Waar is Balea te koop en hoeveel kost deze aqua lotion?

Dit product werd speciaal voor de adventskalender gecreëerd door Balea. Ze hebben echter geen alternatief in hun assortiment zitten. Misschien komt het product volgend jaar terug rond kerst. Balea is een huismerk van DM, een Duitse drogist.

Hadden jullie eerder reeds gehoord van een aqua lotion?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge