Only you gouden glitter

Hoi hoi,

Only You verraste mij enorm in zijn adventskalender. Ze hadden er ook een losse glitter aan toegevoegd. Deze kun je gebruiken om net dat ietsje extra toe te voegen aan je look en ik had niet verwacht zo’n product in de kalender te vinden.

Only You Losse Glitter in Goud

Deze glitter was te vinden in de adventskalender van Only You. De glitter zit niet in hun vaste collectie, dus ik kan er geen extra informatie over delen.

Verpakking

De glitter zit verpakt in een doorzichtig, plastiek potje met een zwarte, glanzende dop. Op de onderzijde is het merkje Only You gedrukt en meer informatie over het product is te vinden op de dop. Het doorzichtige van het potje doet de glitter echter geen eer aan. In het echter ziet het er veel mooier en overtuigender uit. 

Het potje bevat 0.7 gram en deze is 2 jaartjes houdbaar. Er zit ook een extra ‘sifter’ in het potje, zodat de glitter niet overal zit.

Mijn ervaring

De glitter verraste mij. Hij is echt miniscuul fijn gesneden en heel erg licht. Hierdoor heb je slechts heel weinig nodig voor een mooie look. Daarenboven is deze precies aan te brengen met een kwastje. Ik ben heel erg tevreden met deze glitter, want hij is echt heel erg mooi. Deze kun je natuurlijk niet elke dag gebruiken, maar ze zijn prachtig voor een feestje.

Waar is Only You te koop?

Deze glitter is van een huismerk van ICI Paris XL, namelijk Only You. Dit product zit niet standaard in hun assortiment en is speciaal gecreëerd voor hun adventskalender. Hierdoor kan ik je hier geen prijs van meedelen.

Gebruiken jullie graag losse glitter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge