Balea Magic Winter Douchecrème

Hoi hoi,

Vandaag heb ik nog een productje uit de adventskalender van Balea voor jullie. Deze keer ging voor een productje om onder de douche te gebruiken, namelijk een douchegel. Balea noemt dit echter een douchecrème.

Balea Magic Winter Douchecrème

Balea belooft dat deze douchecrème de zintuigen zal prikkelen waardoor het vermoeide lichaam weer klaarwakker is. De formule is mild en hydraterend door hun Aqua Cell soft systeem. Het resultaat is een flexibele huid die beschermd is en zijn natuurlijke balans behoudt.

Verpakking en ingrediënten

De douchecrème zit opnieuw verpakt in een travelsize flesje. Deze bevat 50 ml.

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Coco-Glucoside, Sodium Lauroyl Glutamate, Glyceryl Oleate, Glycerin, Inulin, Lecithin, Polyquaternium-7, Citric Acid, Styrene/Acrylates Copolymer, Propylene Glycol, Sodium Sulfate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol, Parfum, Benzyl Salicylate, Linalool, Citronellol, Sodium Benzonate, Phenoxyethanol, CI 16185, CI 28440

Mijn ervaring

Deze douchegel is heerlijk. Hij brengt makkelijk aan en smeert heel makkelijk uit. Daarenboven blijft de geur na het douchen nog een tijd op je huid hangen. Over de geur gesproken… Ik ben er dol op. Het is de fruitige geur van besjes, waaronder framboosjes. Ik vind deze geur trouwens wel veel geschikter voor de lente en zomer, en niet voor de winter. Dit is echter wel het moment dat ze deze geur gelanceerd hebben. 🙂 Maar wie ligt daar wakker van. Ik ben heel erg blij met deze douchegel.

Waar is Balea te koop en hoeveel kost deze douchecrème?

Deze douchecrème werd speciaal gecreëerd voor de adventskalender en is er bijgevolg niet te koop. Er zijn gelukkig heel wat alternatieven in het assortiment. Balea is te koop bij de Duitse drogist DM. Voor een fles van 300 ml betaal je er 55 eurocent.

Proberen jullie ook jaarlijks een bezoekje te brengen aan de DM?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge