Balea Magic Winter haarmasker voor de nacht

Hoi hoi,

Vandaag een product van het soort die ik nog nooit gebruikt heb. Het is een haarmaskertje, maar één die je de gehele nacht laat uitwerken. Het ’s morgens spoel je die dan met water uit je haren.

Balea Magic Winter haarmasker voor de nacht

Dit haarmasker werd speciaal voor het haarmasker gecreëerd. Er zitten in hun assortiment heel wat haarmaskers, maar geen één die je overnacht moet laten intrekken. Ze hebben bijgevolg niet echt een alternatief in het assortiment.

Verpakking en ingrediënten

Het haarmasker zit in een sachet van 20 ml. Ik heb het zelf niet zo op van deze sachets, want ik sukkel daar altijd mee in de douche. Met natte handen krijg ik deze meestal niet open gescheurd. Gelukkig moet je deze niet aanbrengen in de douche.

AquaAlcohol Denat., Glyceryl Oleate,PanthenolHydrolyzed Corn Protein,Hydrolyzed Soy ProteinHydrolyzed Wheat Protein, Propylheptyl Capeylate, Dicaprylyl EtherHydrogenated Palm Glycerides Citrate,Cetrimonium ChloridePolyquaternium-10,Polyquaternium-37Polyquaternium-39,Citric AcidCoco-Glucoside,HydroxyethylcelluloseIsopropyl Alcohol,Lauryl AlcoholSodium NitrateTetrasodium EdtaTocopherolParfumBenzyl Salicylate,Linalool, Sodium Benzonate, Phenoxyethanol

Mijn ervaring

Het masker heeft een gelachtige structuur. Hierdoor smeert die makkelijk uit over mijn haren. Het is wel een beetje vreemd om dit aan te brengen op het haar en het niet onmiddellijk uit te spoelen. Ik heb dit echter wel gedaan.

Het haar heb ik de dag nadien uitgespoeld met klaar water. Sinds mijn haar droog is, kan ik genieten van zacht en verzorgd haar. Daarenboven lijkt alles ook net dat ietsje mooier te glanzen. Tot slot ziet mijn haar er glad uit en laat het zich makkelijk in model brengen. Ik ben heel erg tevreden over dit masker. Het vraagt wat moeite om deze te gebruiken, maar het effect is echt super!

Waar is Balea te koop en hoeveel kost zo’n haarmasker?

Dit haarmasker is uitgegeven door Balea. Het masker werd speciaal gecreëerd voor hun adventskalender. Balea is een van de betaalbare huismerken van de drogist DM. Omdat deze speciaal gecreëerd werd voor hun adventskalender heb ik bijgevolg ook geen idee van een bijhorende prijs.

Hebben jullie ooit al een haarmasker gebruikt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge