Peggy Sage Langhoudende Crème-Oogschaduw in Lucky Diamond

Hoi hoi,

In de adventskalender van Peggy Sage zat ook een crème-oogschaduw. Het zijn het soort producten die ik graag gebruik als basis voor onder een ooglook. Ik ben benieuwd of deze mij ook gaat bevallen.

Verpakking

De crème-oogschaduw zit verpakt in een plastiek verpakking. Het potje zelf is doorzichtig, maar er zit een zwarte dop op. De dop bevat een bedrukking van het logo van Peggy Sage. Het potje zelf bevat 5 ml en is een half jaartje houdbaar.

Mijn ervaring

De crème-oogschaduw is stevig van textuur. Hierdoor kost het iets meer moeite om het product uit het potje te halen en uit te smeren. Het werkt echter wel perfect.

Wanneer ik deze aanbreng en even wacht, zit hij na een tijdje muurvast.

De kleur lijkt op het eerste zicht een gouden kleur, maar er zit ook heel wat bruin-groen verwerkt in de oogschaduw. Ik ben zeer tevreden met deze oogschaduw en ze kruipt bijna niet in de lijntjes bij mij.

Waar is Peggy Sage te koop en hoeveel kost deze crème-oogschaduw?

Peggy Sage heeft zijn eigen webshop. Daar kan ik echter niets terug vinden over dit product. Er zijn echter verschillende webshops die deze wel verkopen. Ik vond deze onder andere bij Spartoo. Daar kost deze crème oogschaduw 11.90 euro.

Hebben jullie al ervaring met deze webshop?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge