Balea Magic Winter Lippenpeeling

Hoi hoi,

Ik ben zelf niet iemand die vaak een scrub op mijn lippen gebruikt. In de winter zeg ik hier echter geen nee tegen. Dit is net dat ietsje extra verzorging die mijn mond kan gebruiken. Toen ik er eentje in de adventskalender van Balea vond, kon ik het bijgevolg niet laten deze in mijn uit te testen bakje te leggen. Deze week kon ik deze er gelukkig uit vissen.

Verpakking en ingrediënten

De lippenpeeling zit in een witte tube die je gemakkelijk mee kunt nemen in de handtas. Ze bevat 8 ml product. Ook hier zie je het zelfde kleurschema terug komen: deze keer kozen ze voor het turkoois.

Helianthus Annuus Hybrid OilCera Alba,Glycine Soja OilSucrosePrunus Amygdalus Dulcis OilButyrospermum Parkii Butter,Tocopheryl AcetateAromaBenzyl Alcohol,Limonene

Mijn ervaring

De lippenpeeling is heel licht en een beetje romig bij het aanbrengen. Er zit een lichte suikerkorrel in. Deze zorgt voor het scrubbend effect van de peeling. Het is bijgevolg een mechanische en geen chemische peeling.

Ik gebruik deze graag vooraleer ik een lippenbalsem aanbreng. Perfect voor een speciaal verzorgend momentje en ik heb deze graag mee in mijn handtas.

Waar is Balea te koop en hoeveel ben je kwijt aan deze lippenpeeling?

Het lijkt er op dat deze lipscrub opnieuw speciaal gecreëerd is voor de adventskalender. Deze is dus niet te koop in het vaste assortiment van Balea, een van de huismerken van de Duitse drogist DM. Bijgevolg kan ik er geen prijs over meededelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge