Balea Magic Winter Bodylotion met Chai-Latte geur

Hoi hoi,

Ik denk dat ik er bijna door moet zijn, door de adventskalenderproducten. Of misschien toch niet? Vandaag heb ik er weer eentje. Ik ging terug te rade bij de Balea adventskalender. Hierin zat een bodylotion in travelsize met een chai latte geur. Dat klinkt veelbelovend, niet? In de Starbucks is dat mijn standaard drankje, dus ik was zeer benieuwd naar deze bodylotion.

Verpakking en ingrediënten

De bodylotion zit verpakt in de ondertussen welbekende flesjes. Het flesje zelf bevat 50ml en kreeg het turkoois kleurenpatroon.

AquaGlycerinGlycine Soja Oil,Caprylic/Capric TriglycerideGlyceryl Stearate CitratePrunus Amygdalus Dulcis Oil, Macadamia Integrifolia/Tetraphylla Seed Oil,Cetearyl AlcoholGlyceryl StearateXanthan Gum, Sodium Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate CrosspolymerDistarch PhosphateDisodium EdtaDisodium PhosphateSodium Cetearyl SulfateParfumPhenoxyethanol, Sodium Benzonate

Mijn ervaring

De bodylotion is een lichte crème. Hierdoor is ze makkelijk uit te smeren op de huid en trekt ze snel in. Ook de geur is zeer aangenaam. Het is een stuk zoeter van geur en minder kruidig dan ik verwachtte, maar ik kan hem zeker appreciëren. Zeker in aanloop naar de feesten (hoewel dit nog twee maanden is). Deze zal mij heerlijk in de mood brengen. Ik ga dit flesje zeker opmaken in de voorzienbare toekomst.

Waar is Balea te koop en hoeveel kost hun bodylotion?

Deze bodylotion was een limited edition. Ze hebben echter nog een heleboel alternatieven in hun assortiment. Deze zitten verpakt in flessen van 400 ml en deze kosten ongeveer 1.45 euro per stuk.

Probeerden jullie eerder reeds een bodylotion van het merk Balea?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge