Balea Magic Winter BB Cream

Hoi hoi,

Laatst was ik op zoek naar een licht gezichtsproduct om even te kunnen dragen in plaats van een foundation. Mijn oog viel op deze BB crème van Balea. Het is een luxestaal die ik vond in de adventskalender van dit merk.

Verpakking en ingrediënten

De bb crème zit in een kleine tube van 20 ml. Balea belooft met deze crème een mooi kleurtje, waardoor de huid er onmiddellijk stralen en fris uit ziet.

AquaPropylene GlycolGlycerinButylene GlycolDicaprylyl EtherDistarch Phosphate,Alcohol Denat., Panthenol,MethylpropanediolTocopheryl Acetate,Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP CopolymerSynthetic Fluorphlogopite,TocopherolParfumXanthan Gum,Biosaccharide Gum-1, Carylhydroxamic Acid,PhenoxyethanolCaprylyl GlycolTin Oxide,LinaloolAlpha-Isomethyl IononeLimonene,CI 77891CI 77491

Mijn ervaringen

Deze bb-crème is zeer licht van textuur. Hierdoor kun je deze makkelijk open wrijven en inwerken in de huid. De tint past heel mooi bij mijn huid en ziet er heel natuurlijk uit. Daarenboven voelt mijn huid zacht en ziet er niet al te glanzend uit. Het product blijft de gehele dag mooi ogen.

Waar is Balea te koop en hoeveel kost deze BB crème?

Balea is één van de huismerken van de DM, een Duitste drogist. Normaal verkoopt dit merk geen make-upproducten, maar speciaal voor de adventskalender hebben ze make-upachtige producten gecreëerd. Daarom kan ik geen inschatting over de prijs van deze BB crème.

Hebben jullie al make-upproducten van Balea gebruikt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge