Balea Magic Winter After Sport Masker

Hoi hoi,

Het is nog eens tijd voor een Balea productje. Ik vind de adventskalender echt prachtig en daarom dat ik elk product graag bespreek. Ze hebben hun best gedaan om de kalender te vullend met een grote variëteit aan producten. Vandaag probeer ik een maskertje uit voor na het sporten.

Verpakking en ingrediënten

Het maskertje bevat twee verschillende zakjes. In elk zakje zit 8 ml en we hebben dus 16 ml in het totaal. Dit masker zal ervoor zorgen dat de huid na het sporten extra hydratatie kan opnemen. Je laat dit masker 10 tot 15 minuten inwerken.

Aqua, Glycerin, Ethylhexyl Stearate, Alcohol Denat., Cetearyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Vitis Vinifera Seed Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Sodium Ascorbyl Phosphate, Sodium Carbomer, Parfum, Xanthan Gum, Methyl Benzonate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Limonene, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, CI 75810

Mijn ervaringen

Het eerste wat mij opviel aan dit masker is de heerlijke geur. Het is een frisse en opwekkende geur. Het masker zelf heb ik een hele tijd laten intrekken. Het resultaat is een zachte en gevoede huid. Ik ben heel blij met dit masker en ga het masker met veel plezier nog een tweede keer gebruiken.

Waar is dit masker te koop en hoeveel kost het?

Dit masker is een eenmalige editie, uitgebracht om de adventskalender te vervolledigen. Gelijkaardige producten zijn echter wel te vinden in de collectie. In de collectie zitten verschillende maskers met twee sachets en deze kosten 0.40 euro per stuk.

Hebben jullie ervaring met de maskers van Balea?

Een gedachte over “Balea Magic Winter After Sport Masker”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge