Only You Losse Oogschaduw

Hoi hoi,

In mijn adventskalender van Only You vond ik een leuke losse oogschaduw. In het potje lijkt het een antraciet kleur met een gouden glitter, maar ik vind het effect op het oog wel interessant.

Verpakking 

De losse oogschaduw zit in een vrij groot potje vind ik, zeker voor een luxe travel size. Nergens op het potje is enige uitleg te vinden, behalve een gouden opdruk van het merk. Het potje zelf is van een stevig doorzichtig plastiek met een zwarte dop. Daarenboven is er een handige sifter aangebracht, waardoor je de oogschaduw mooi kunt doseren.

Mijn ervaring

 

De oogschaduw blijkt een koper/gouden kleur te zijn. Hij is een beetje korrelig, waardoor je deze precies moet aanbrengen. Ook lijkt een glitter lijm te helpen bij het gebruiken van dit product. Als je dit doet, blijft het product de gehele dag mooi zitten. Daarenboven kun je genieten van een prachtige en feestelijke look.

Waar is Only You te koop en hoeveel kost deze oogschaduw?

Only You is een van de huismerken van ICI Paris XL. Voor deze adventskalender werd deze losse oogschaduw gecreëerd. Hierdoor heb ik geen idee hoeveel dit kost, moest je dit los willen kopen en waar je het zou kunnen vinden.

Kijken jullie alweer uit na de adventskalenders die op de markt beginnen te verschijnen?

Een gedachte over “Only You Losse Oogschaduw”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge