Balea Magic Winter Haarboter

Hoi hoi,

Vandaag probeer ik een haarboter uit. Ik denk dat dit te vergelijken is met een haarmasker. Deze haarboter is rijk en intensief, exact wat het haar nodig heeft op koude winterdagen.

Verpakking

Het haarmasker zit in een sachet voor éénmalig gebruik. In het sachet zit er 20 ml. Deze is voor mij genoeg voor één keer. Je brengt dit masker aan en laat het 3 tot 5 minuten inwerken. Daarna spoel je de haarboter heel goed uit.

Mijn ervaring

Ik heb deze boter een hele tijd laten intrekken in mijn haren. Daarna heb ik deze goed uitgespoeld. Dit ging vrij vlot. Nadien voelde mijn haar gevoed en zacht aan. Ook woog het iets zwaarder door, dus daar moet je wel even rekening mee houden als je een luchtig kapsel wil.

Waar is deze haarboter te koop en hoeveel kost ze?

De haarboter is van het merk Balea en was in hun adventskalender opgenomen. Balea is één van de huismerken van de Duitse drogist DM. Dit product werd speciaal gecreëerd voor hun adventskalender. Een gelijkwaardig product is echter wel te vinden in een pot van 300 ml. Daar betaal je 2.95 euro voor deze pot.

Hebben jullie eerder reeds een haarboter gebruikt?

Een gedachte over “Balea Magic Winter Haarboter”

  1. Wow, 2.95 voor een hele pot? Hij klinkt echt heel fijn. Een luchtig kapsel heb ik eigenlijk nooit, dus hij zou hier heel welkom zijn! Leuke verpakking ook ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge