L’Oreal Mythic Oil Voedend masker

Hoi hoi,

Laatst was ik bij de kapper en bleek de achterkant van mijn haar aan de droge kant. Dat was echter mijn eigen fout. Ik had mijn haar ’s ochtends gewassen en niet met de haardroger gedroogd. Een uur of twee later had ik een afspraak aan onze nieuwe huis. Daar heb ik met natte haren een uurtje buiten in de koude laten staan. Natuurlijk vond mijn haar dat niet leuk, waardoor het ’s avonds bij de kapper droog aanvoelde. Op aanraden van mijn kapper besloot ik mijn haar even wat beter te voeden. Zij raadde een kappersmerk aan en ik had thuis nog het Mytic Oil Masker staan van L’Oreal. Dat vond ze wel een goed idee.

L’Oreal Mythic Oil Voedend masker voor alle haartypen

L’Oreal belooft met dit masker een ultravoedend. Het resultaat zou daarenboven ook handelbaar en glad haar moeten zijn met een schitterende glans. Het masker is geschikt voor alle haartypes en regelt de talgproductie van de huid. Daarenboven behandelt het droge en gespleten punten.

Verpakking en ingrediënten

Ik heb zelf een travel size van dit product. Het potje is van een licht geelgouden plastiek, met een gouden deksel. In mijn pot zit 75 ml en maar ze is ook beschikbaar in de formaten 200 ml en 500 ml. Eenmaal geopend is dit masker een jaartje houdbaar.

Grappig, op mijn potje staat dat deze geschikt is voor het vliegen :).

Water, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Candeila Cera, Amodimethicone, Cetyl Esters, Isopropyl Alcohol, Glycerin, Phenoxyethanol, Persea Gratissima Oil (avocado Oil), Vitis Vinnifera Seed Oil (grape Seed Oil), Trideceth-6, Limonene, Chlorhexidine, Digluconate, Centrimonium Chloride, Hexyl Cinnamal, Coumarin, Linalool, Benzyl

Mijn ervaring

Ik weet het niet met dit masker. Het heeft zo’n goede naam, dus ik had er echt heel veel van verwacht. Mijn haar ziet er nadien wel gevoed uit, maar ik had eigenlijk meer voeding verwacht, net zoals meer glans… Als ik dit vergelijk met het effect van de shampoo bar Jason and the argan oil vond ik het effect zelf veel duidelijker. Ik ben niet overtuigd en ga deze waarschijnlijk niet nog eens kopen. Ik ga het potje natuurlijk wel opmaken.

Waar is L’Oreal Professional te koop en hoeveel kost dit masker?

L’Oreal Professional kun je enkel bij kapperszaken kopen. Ik heb deze zelf ontvangen in het verleden in een Birchbox. Ik gok dat een masker van 200 ml ongeveer 28 euro gaat kosten, want dat kan ik vinden op de webshop van Birchbox.

Wat is het beste haarmasker die jullie eerder geprobeerd hebben?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge