Zo Skin Health Offects Exfoliating Cleanser

Hoi hoi,

Ik hoop dat jullie hebben kunnen genieten van een heerlijke Kerstmis. Zelf heb ik deze dagen met mijn familie doorgebracht en ik heb genoten van deze quality time en rust moment in de drukke dagen van veel werken en verhuizen.

Hiertoe vond ik het ook belangrijk mijn huid goed te verzorgen. Tijdens één van de vorige Estetika beurzen ontving ik een setje van Zo Skin Health producten. Deze zijn gecreëerd door Zein Obagi. Vandaag toon ik jullie de Offects Exfoliating Cleanser.

Zo Skin Health Offects Exfoliating Cleanser

Deze cleanser is heel zacht en geschikt voor de normale en vette huid. Deze richt zich op oppervlakte oliën met als resultaat een huid die gereinigd, maar niet droog aanvoelt. De cleanser verwijdert ook vuil van de huid en werkt via de exfoliatie ook in op acne.

Verpakking en ingrediënten

De cleanser/exfoliant combinatie zit in een medische ogende, witte en plastiek tube. De bedrukking is blauw, wat je ook in de dop terug vindt, en zilver. In het tubetje zit 40 ml en deze is een half jaartje houdbaar.

Aqua/Water/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Acrylates Copolymer, Jojoba Esters, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Cocoamphodiacetate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Sodium Hydroxide, Cellulose, Mannitol, Caprylyl Alcohol, Niacin, Ammonium Lactate, Salicylic Acid, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Fragrance (Parfum), Limonene, Linalool, Niacinamide, Hydroxypropyl Methylcellulose, Sodium PCA, Biosaccharide Gum-1, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Chromium Hydroxide Green (CI 77289)

  • Aqua: Dit is natuurlijk gewoon water
  • Sodium Laureth Sulfate: Dit ingrediënt wordt vaak gebruikt als waterverzachter, waterhoudend en reinigend. Het kan een irriterend effect op de huid hebben.
  • Acrylates Copolymer: Dit ingrediënt wordt gebruikt als een binder, film vormer en haarversteviging.
  • Jojoba Esters: Dit ingrediënt wordt gebruikt als een hydraterend en verzachtend element in een formule.
  • Glycerin: Dit is een bijproduct bij het maken van zeepproductie. Het een zoete, olieachtig vloeistof. Het is in de meeste producten aanwezig als oplosmiddel en vochtvanger. Het helpt het product beter te verdelen.

Mijn ervaring

Deze exfoliant bevat een lichte korrel. De korreldeeltjes zijn niet per se kleiner dan andere exfolianten die ik geprobeerd heb, maar er lijken er net iets minder in te zitten. Hierdoor lijkt deze mij inderdaad geschikt om dagelijks te gebruiken, want je wilt je gelaat natuurlijk elke dag reinigen. Als je daar maar één product voor nodig hebt, is dat maar net zo gemakkelijk.

Na gebruikt voelt mijn huid heel proper aan, maar ook heerlijk zacht en glad.

Ik ben heel tevreden over deze cleanser en mijn huid lijkt er goed op te reageren. Wat ik merk is dat ik net dat ietsje minder last heb van oneffenheden.

Waar is de Offect Exfoliating cleanser te koop en hoeveel kost het?

Dit product is te koop bij bepaalde schoonheidsinstituten, maar ik vond het ook op amazon en op de Nederlandse webshop derma2care.nl. Daar kost een tube van deze exfoliant 42.95 euro.

Hadden jullie eerder reeds gehoord van het merk Zo Skin Health?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge