W7 Very Vegan Powder Blush Sugar Sugar

Hoi hoi,

Een tijdje geleden reviewde ik reeds de highlighter uit de Very Vegan lijn van W7. Er zitten echter nog een aantal andere producten in de collectie, waaronder een aantal blushers. Ik kon er eentje oppikken in de kleur Sugar Sugar. Dit is een lichtroze kleur met een gouden glansje.

W7 Very Vegan Powder Blush Sugar Sugar

Deze vegan producten zijn gecertificeerd door de The Vegan Society. Dit is één van de populaire producten van W7 maar in een vegan jasje. De Sugar Sugar Blush is een oudroze kleurtje.

Verpakking en ingrediënten

De blusher zit in een gelijkaardige verpakking als de highlighter. Het is een witte plastiek doosje met een groene bedrukking. In het deksel zit ook nog een spiegeltje verwerkt. Deze blusher komt in een doosje van 10 gram en is anderhalf jaar houdbaar.

Mica, Talc, Magnesium Stearate, Dimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexyl Palmitate, Methylparaben, Propylparaben, Tin Oxide, [+/- May Contain: Ci 77019 (Mica) / Ci 77891 (Titanium Dioxide), Ci 77491 (Iron Oxide Red), Ci 77942 (Iron Oxide Yellow), Ci 77499 (Iron Oxide Black), Ci 15850 (D&C Red 7 Ca Lake), Ci 15850 (D&C Red 6 Ba. Lake), Ci 19140 (Fd&C Yellows 5 Al Lake)]

dav
  • Mica: Dit is een groep van mineralen die gevonden wordt in een gekristalliseerde, dunne en elastische vorm en daarenboven gemakkelijk uit elkaar gehaald kunnen gehaald worden. Deze wordt gebruikt om kleur en glans te geven aan make-up.
  • Talc: Deze geeft een gladde structuur aan poeders.
  • Magnesium Stearate: Dit ingrediënt wordt gebruikt om kleur te geven aan gezichtspoeders.
  • Dimethicone: Deze moet de huid beschermen en wordt gebruikt als basis ingrediënt van cosmetica.
  • Caprylic/Capric Triglyceride: Dit is een ingrediënt afkomstig van kokosolie. Deze zal pigment vasthouden en verspreiden over de huid.

Mijn ervaringen

Op mijn hand leek het pigment wat te ontbreken, maar wat was ik mis. Op mijn gelaat is het duidelijk een heel mooie, gepigmenteerde roze blush. Deze moet je met lichte hand aanbrengen. De blush voelt zijdezacht aan kun je gemakkelijk uitwrijven over de huid. Daarenboven bleef deze de gehele dag mooi zitten. Ik ben heel tevreden. Deze blijft nog wel even in mijn collectie zitten.

Waar is W7 te koop en hoeveel kost deze Very Vegan Powder Blush in Sugar Sugar?

W7 is te koop op hun eigen (Nederlandse) webshop, maar bijvoorbeeld ook op de webshop Boozyshop. Op die laatste ben je een stuk goedkoper uit. Op de W7 webshop betaal je 10,20€ voor deze blusher, terwijl er op Boozyshop slechts 6,95€ wordt gevraagd.

Is dit een blushje die jullie zouden kopen?

2 gedachten over “W7 Very Vegan Powder Blush Sugar Sugar”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge