Lush Bunny Moon Jelly Mask(er)

Hoi hoi,

Ik heb het merk Lush herontdekt. Ondertussen dacht ik hun assortiment wel te kennen, maar vorig jaar zijn ze met zo veel leuke en interessante producten uitgekomen. Zo ook de Jelly masks. Het leek mij een zeer interessante textuur. Toen ik weer eens bij Lush was, besloot ik een sample van Jelly Mask Bunny Moon te vragen. Vandaag wil ik jullie er graag over vertellen.

Lush Bunny Moon Jelly Mask

Dit masker moet zorgen voor een zacht en aaibaar velletje. Er zit honing in het masker wat reinigend en hydraterend werkt. Tegelijkertijd moet de rozenolie de huid terug in balans brengen en de kamille- en goudsbloeminfusie kalmeren de huid. Daarenboven zorgen vanille en benzoëhars voor een heerlijk geurend masker.

Je gebruikt dit masker door een stukje van de jelly in je droge handen te nemen. Deze wrijf je uit toe een soort pasta, wat je aanbrengt op het gezicht. Je laat deze 5 tot 10 minuten inwerken, waarna je deze afspoelt met warm water en/of een washandje.

Verpakking en ingrediënten

Het masker zit in doorzichtig potje. Hiervan kan ik het gewicht niet onmiddellijk terugvinden op de site van Lush. Volgens Lush kun je een vijftal keer doen met een potje, maar zelf denk ik dat je er veel zuiniger mee kunt doen. Eenmaal geopend is het masker 4 maanden houdbaar. Mijn sample heb ik zelf 3 maal gebruikt, maar misschien moet ik het wat dikker aanbrengen.

Water (Aqua), Propyleen Glycol, Honing ,Talc, Kaoline (Kaolin), Glycerine, Carrageenextract, Rozenolie (Rosa damascena), Vanille Absolue, Benzoëhars (Styrax tonkinensis), Titanium Dioxide, Synthetische Fluorflogopiet, Tinoxide ,Coumarine, Parfum, Kleurstof 77491 (CI 77491)

  • Water: Dit behoeft geen extra uitleg denk ik :).
  • Propyleen Glycol: Dit ingrediënt werkt hydraterend. Het dringt dieper door in de huid dan glycerine én is goedkoper.
  • Honing: werkt verzachtend op de huid.
  • Talc: Geeft een glad gevoel aan gezichtsmaskers
  • Kaoline: verwijdert olie afgescheiden door de huid.

Mijn ervaring

Dit masker is zinnenstrelend. Het begint al op het moment dat je het potje van het masker opent. Er komt je een heerlijk zachte en warme geur tegemoet.

Ik heb het masker zoals ik al zei drie keer gebruikt. De eerste keer heb ik een dun laagje gebruikt. Dat deed niet zo heel veel voor mij. Daarna besloot ik een dikkere laag aan te brengen, zoals ik op hun voorbeeldfilmpjes zag. Dit bleek een goede zet te zijn. Dit liet ik 10 minuutjes inwerken. Na een tijdje werd het masker wat harder. Nadien heb ik dit proberen af te wassen. Eerst deed ik dit met koud water, maar dan moest je redelijk hard schrobben. Dat leek mij niet de bedoeling. Ik las echter online dat ze warm water aanraadden. Dit proberen we dan natuurlijk. Op deze manier smolten de restje van het masker gewoon van mijn gelaat.

Het resultaat van dit masker is een heerlijk zachte en gevoed huid. Ook lijkt het geheel een beetje matter te ogen. Ik ben heel tevreden over dit masker en ik kan niet wacht om er een hele pot van te kopen!

Waar is Bunny Moon te koop en hoeveel kost dit jelly mask?

Bunny moon is één van de Jelly masks in het assortiment van Lush.  Per potje betaal je er 10,50 euro. Deze kun je zowel online op de webshop of offline in één van hun winkels aankopen.

Gebruikten jullie eerder reeds één van de jelly masks van Lush?

Een gedachte over “Lush Bunny Moon Jelly Mask(er)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge