Only You Tweekleurige Lippenstift

Hoi hoi,

In de advent kalender van Only You uit 2017 hebben ze moeite gedaan om origineel uit de hoek proberen te komen. In de kalender vond ik een tweekleurige lippenstift in een roodroze tint.

Only You Tweekleurige Lippenstift

Only You heeft deze lippenstift specifiek laten maken voor de advent kalender. In hun reguliere assortiment zijn geen lippenstiften opgenomen. Eind 2017 begon toen ook net de rage van de ombre lip kleur. Bijgevolg hebben ze geopteerd voor een lipstick in twee kleurtjes.

Verpakking en ingrediënten

De lipstick zit in een zwarte huls met een prachtige donkerrode dop. In de verpakking zit 2.6 gram product en deze is een jaartje houdbaar.

Aangezien deze lippenstift uit een advent kalender komt en ik de verpakking reeds meer dan een jaar geleden heb weggegooid, kan ik niets zeggen over de ingrediënten van deze lippenstift.

Mijn ervaringen

Deze lippenstift voelt stroef en droog bij het aanbrengen. Hierdoor moet je er wat moeite voor doen. Het heeft echter ook een voordeel. De lippenstift blijft heel goed zitten en een drankje overleeft deze met gemak. Na het eten moet je echter wel bijstiften. Ik zou echter wel een lippenbalsem voor nadien aanraden.

Voor het twee kleuren effect zou ik deze absoluut niet aanraden. Als je dit wil, dan is de handeling om het op je onderlip aan te brengen nogal onnatuurlijk. Daarenboven zie je geen duidelijk verschil /overgang tussen de twee kleuren.

Waar is Only You te koop en hoeveel kost deze lippenstift?

Only You is een huismerk van Ici Paris XL. Daarom kun je daar online en offline bijgevolg terecht voor dit merk. Deze lippenstift zul je er echter niet vinden aangezien het een speciale editie is, gemaakt voor een advent kalender.

Hebben jullie vorig jaar een advent kalender gekocht? Zelf was ik niet onmiddellijk overtuigd door het aanbod…

2 gedachten over “Only You Tweekleurige Lippenstift”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge