Opgemaakt April 2019

Hoi hoi,

Ook deze maand heb ik veel opgemaakt en weggegooid wat niet meer goed was. Deze laatste vormde dan ook de grootste groep deze maand. Ik heb mijn nagellakcollectie overlopen en nu is alles er uit wat opgedroogd of stroperig was geworden. Hieronder alvast het resultaat.

Heel wat lakjes belanden in de vuilnisbak, waaronder drie nagellakken van OPI, Ciate, Essence,…

Ook maakte ik deze maand heel wat gezichtsverzorging op. Ik had een test setje van comfort zone. Hiervan maakte ik de renight Oil op. De nachtverzorging zelf zal waarschijnlijk volgende maand bij de opgemaakte producten zitten.

Ook maakte ik twee mini’s van Balea op. Dit waren een Scrub en een selfie crème ik vond deze twee jaar geleden in mijn adventskalender van het merk.

Na heel lang gebruik is mijn Tropika dagcrème ook opgegaan. Ik was hier heel tevreden over, alleen jammer dat je niet kon zien hoeveel er nog in het product zat.

Tot slot maakte ik ook het vitamine c Ossential serum van Zo Skin op.

Deze maand werd ook de lichaamsverzorging niet vergeten. Wekelijks ga ik nog een sessie powerboard doen bij het verzorgingsinstituut Curam in Deurne. Daar neem ik altijd mijn mini douche gelletjes mee om op te maken. Deze keer maakte ik dit flesje van Dove op.

Alsook maakte mijn vriend deze shampoo mini op.

Een opgemaakt lijstje is bij mij natuurlijk niet volledig zonder een Lush productje. Deze keer heb ik een shower jelly opgemaakt in de geur Santa’s Belly. Deze vond ik heerlijk onder de douche – waar deze bij mij erg zuinig is – en in een voetenbadje. Deze laatste slokt het product wel meer op, maar dat vind ik niet erg ?.

Tot slot moesten er ook mini deo en een tube tandpasta aan geloven. Deze zijn jullie al gewoon van mij, dus extra uitleg is niet nodig denk ik ?.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge