Lush Happy Hippy Shower Gel

Hoi hoi,

Dit weekend is mijn vrijgezellenfeest. Ik wou jullie echter geen artikel te onthouden en zou graag iets meer vertellen van de Happy Hippy Shower gel van Lush.

Ik heb deze zelf al een hele tijd in mijn collectie liggen. Zelf kocht ik deze oorspronkelijk voor mijn verloofde. Ooit had ik hem de Woosh shower jelly gegeven, maar hij hield niet echt van het Jelly effect. Hij vindt dit te onhandig in de douche – hierover gesproken, zouden jullie graag gebruikstips krijgen? Uiteindelijk kocht ik toen Happy Hippy voor hem om Woosh te vervangen. Een tijdje geleden zag ik het flesje echter in de kast staan, waardoor ik besloot deze te gaan opmaken.

Lush Happy Hippy Shower Gel

Deze Happy Hippy zorgt voor een energiekick ’s morgens, want hij zit vol grapefruit. De olibanumolie zal dit effect nog eens versterken, waardoor je de dag fris en monter kunt beginnen.

Verpakking en ingrediënten

Deze shower gel is te verkrijgen in 3 formaten, namelijk 100 gram, 250 gram en 500 gram. Zelf heb ik de 100 gram versie. Deze shower gels komen allemaal in een doorzichtige plastiek flesje met een typerende zwarte dop. Elk flesje krijgt ook zijn eigen houdbaarheidsdatum. Het mijne is duidelijk over tijd, maar het ruikt nog goed en voelt nog goed. Het is een kwestie van je zintuigen gebruiken, vind ik.

Natrium Laureth Sulfaat, Natrium Cocoamfoacetaat, Glycerine, Water (Aqua), Grapefruitwater (Citrus paradisi), Laurylbetaïne, Vers Grapefruitsap, Grapefruitolie (Citrus paradisi), Bergamotolie (Citrus aurantium bergamia), Olibanumolie (Boswellia carterii), Melkzuur, Citronellol, Limonene, Linalool, Parfum

  • Natrium Laureth Sulfaat: deze wordt gebruikt als reiniger en schuimvormer.
  • Natrium Cocoamfoacetaat: deze wordt gebruikt als schuimstabilisator en haarconditioner.
  • Glycerine: Dit is een bijproduct bij het maken van zeepproductie. Het een zoete, olieachtig vloeistof. Het is in de meeste producten aanwezig als oplosmiddel en vochtvanger. Het helpt het product beter te verdelen.
  • Water (Aqua): gewoon water.
  • Grapefruitwater (Citrus paradisi): Dit ‘water’ heeft antibacteriële eigenschappen.

Mijn ervaringen

Ik heb deze shower gel al een aantal keren gebruikt. De substantie is een beetje dikker, waardoor wat je wat meer moeite moet doen om deze uit het flesje te krijgen

De geur is een frisse en aangename geur. Het is echter zeker niet mijn favoriete Lush geur. Ik ga deze zelf niet opnieuw aankopen, want er zijn zoveel mooiere geuren bij Lush. Ik heb nog een kleintje in reserve liggen die ik over gekocht heb van iemand anders… Maar voor nu verkies ik andere geuren.

Waar is de Happy Hippy Shower Gel te koop en hoeveel kost ze?

Happy Hippy is een van de shower gels die bij Lush in het vaste assortiment zitten. Je kunt hem zowel online als offline aankopen en de prijzen zijn als volgt:

  • 100 gram: 7,50€
  • 250 gram: 14,95€
  • 500 gram: 24,50€

Wat is jullie favoriete Lush Shower Gel geur?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge