Lush Angel Hair Shampoo Bar

Hoi hoi,

Hier ben ik weer met een shampoo bar. Eind vorig jaar bracht Lush via Lush Labs 6 verschillende shampoo bars uit. Ik kocht er vier verschillende aan. Jullie hadden er nog twee van mij te goed, maar daar breng ik vandaag verandering in. Vandaag wil ik jullie meer vertellen over de paarsroze, namelijk Angel Hair

Lush Angel Hair Shampoo Bar

Hoe zachter, hoe beter is meestal de boodschap als het cosmetische producten aan gaat. Dat is zeker en vast het geval voor deze shampoo bar. De shampoo is vrij van SLS en heeft een hemelse geur.

De glans is in dit product afkomstig van Aquafaba, die het haar ook zal versterken. Daar had ik zelf nog niet eerder van gehoord. Daarenboven zullen rozenwater en toverhazelaar de hoofdhuid kalmeren. De Ylang Ylang olie maakt het haar terug gezond.

Verpakking en ingrediënten

Shampoo bars maken deel uit van de collectie naakte producten van Lush. Dat wil zeggen dat ze zonder verpakking komen en ze hopen dat je opbergoplossingen voor dit soort producten gaat hergebruiken. Zo verkopen ze kleine tinnetjes waar je deze perfect in kunt opbergen. Ik gebruik deze zelf ook, net als alternatieven van Aliexpress. Elke shampoo bar weegt ongeveer 55 gram.

Sodium Coco Sulfate, Aquafaba, Rose Water, Perfume, Sodium Bicarbonate, Ylang Ylang Oil, Titanium Dioxide, Witch Hazel Extract, Synthetic Musk, Stearic Acid, Synthetic Fluorphlogopite, Propylene Glycol, Benzyl Alcohol, Citronellol, Geraniol, Colour 77491, Colour 45410

  • Sodium Coco Sulfate: smeert makkelijk uit en zal de huid reinigen. Ook zal deze het product doen schuimen. Dit ingrediënt is afkomstig van kokosolie.
  • Aquafaba: dit is eigenlijk het water waar kikkererwten in geweekt hebben. Deze zal het haar beschermen en versterken.
  • Rose Water: dit ingrediënt wordt gebruikt voor zijn geur en werkt daarenboven verzachtend. Ook zal deze de huid kalmeren.
  • Perfume: een alles op een hoop gooiende naam voor ingrediënten die het product een aangename geur bezorgen. Bij Lush is deze gemaakt van veilige synthetische elementen (beweren ze).
  • Sodium Bicarbonate: het is een zout, waarschijnlijk om het haar volume en een licht gevoel te geven.

Mijn ervaringen

Deze shampoo heeft dezelfde geur als de Butterbear producten van Lush. Ik ben er zelf echter niet heel erg dol op. Zelf vind ik het allemaal net ietsje te bloemig ruiken. Daarom had ik wel schrik bij het wassen van mijn haar. De geur is nadien niet heel erg aanwezig. Dat vind ik top.

De eerste dag na het wassen van mijn haar was ik niet heel erg onder de indruk van de shampoo bar. Dat veranderde na een aantal dagen. Mijn haren zien er super zacht uit en voelden ook zo. Daarenboven kregen ze een prachtige glans. Ik ben blij met dit product en ik zou deze zeker blijven kopen als het een ietwat andere geur toebedeeld kreeg.

Waar is de Angel Hair Shampoo bar te koop en hoeveel kost ze?

Ik moet jullie teleur stellen. Momenteel is Angel Hair niet te koop, want het was een tijdelijk product van Lush Labs. Deze hebben echter nogal eens de neiging om terug te komen, dus die kans is dan bestaande. Lush Labs is normaal enkel te koop op de webshop van Lush. Daar kost deze 10,95 euro per stuk.

Wat is het Lush Labs product dat jullie graag nog eens terug zouden zien?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge