Lush Don’t Look At Me vers gezichtsmasker

Hoi hoi,Ik wisselde in de Lush op de Leidsestraat dus 10 lege verpakkingen in. Dit was dus goed voor 2 verse gezichtsmaskers. Het tweede masker die ik uitkoos om te proberen, was het knalblauwe gezichtsmasker ‘Don’t look at me’.

Lush vers gezichtsmasker Don’t look at me

Lush belooft een bijzondere ingrediënten mix bij dit masker, met ingrediënten zoals gemalen witte rijst murumuruboter, citroensap, Tunesische neroli, zijde-tofu, rijstsiroop en grapefruit olie. Deze laten de huid stralen en laten ze verzacht en gevoed achter.Dit masker laat je 10 tot 15 minuten inwerken en spoel je nadien goed af.Het masker zelf wordt vers gemaakt. Hierdoor is ze slechts een maandje houdbaar als je deze in de koelkast bewaart.

Verpakking en ingrediënten

Het masker zit een typisch zwart potje van Lush. In het potje zit 75 gram masker en deze is een maandje houdbaar (bij bewaren in de koelkast).

Kaoline (Kaolin), Vers Biologisch, Citroensap, Glycerine, Rijstsiroop (Oryza Sativa Syrup), Gemalen witte rijst, Biologische Zijde Tofu, Murumuruboter (Astrocaryum murumuru), Bentone Gel (Hectorite), Rijstmelk (Oryza sativa), Grapefruitolie (Citrus paradisi), Neroli-olie (Citrus Aurantium amara), Water, Limonene, Geraniol, Linalool, Farnesol, Kleurstof 42090

  • Kaoline (Kaolin): dit is eigenlijk Chinese klei. Deze helpt overtollige oliën van de huid verwijderen.
  • Vers Biologisch Citroensap: wordt vooral gebruikt om de huid te reinigen.
  • Glycerine: Dit is een bijproduct bij het maken van zeepproductie. Het een zoete, olieachtig vloeistof. Het is in de meeste producten aanwezig als oplosmiddel en vochtvanger. Het helpt het product beter te verdelen.
  • Rijstsiroop (Oryza Sativa Syrup): verzacht de huid.
  • Gemalen witte rijst: zal de dode huidcellen verwijderen

Mijn ervaringen

Ik heb dit masker reeds een aantal keren gebruikt. Bij het aanbrengen, voel je de witte rijst deeltjes goed zitten. Door het aanbrengen van het masker, ben je in feite ook de huid mechanisch aan het scrubben.Bij het aanbrengen voelt het masker heerlijk verfrissend aan en je ziet er een beetje als een lichtblauwe smurf.

Nadien voelt mijn gezicht glad, zacht en verzorgd aan. Het lijkt opgefrist voor de nieuwe dag die er aan komt. Ik ben heel blij met dit masker, maar als ik zou moeten kiezen, dan verkies ik toch de Catastrophic Cosmetic.

Waar is Don’t look at me te koop en hoeveel kost het?

Don’t look at me zit in de lijn verse gezichtsmaskers van Lush. Je kunt deze er zowel online als offline vinden. Je betaalt er 11.50 euro per keer.Zouden jullie zo’n diepblauw masker aandurven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge