Lush Rose Jam Body Spray

Hoi hoi,

Since ik de Jason and the argan oil shampoo bar uitgeprobeerd heb, ben ik enorm benieuwd geworden naar alle Lush producten met diezelfde geur, namelijk Rose Jam.

Toen in de body spray over kon kopen, moest je mij dit geen twee keer zeggen. Bijgevolg kan ik nu de Body Spray tot mijn collectie rekenen. Jammer genoeg is mijn shampoo bar ondertussen opgeraakt ??.

Lush Rose Jam Body Spray

Rose Jam, het blijft een speciale geur. Vroeger was ik helemaal niet aan rozengeuren en Rose Jam zit tjokvol rozen. Zo zit er rozenolie in, gemaakt van rozenblaadjes geplukt in Senir (Turkije). Deze olie wordt gemengd met geranium om een heerlijk luxe geur te creëren. Tot slot werd ook citroen aan de toner toegevoegd voor een fris gevoel op de huid.

Verpakking en ingrediënten

De verpakking doet mij een beetje denken aan deze van een schoonmaak product. Het is een zwarte spray verpakking die met een rood klepje beschermd wordt tegen sprayen in bagage of zo. In het flesje zit 200 ml.

DRF-alcohol, Water (Aqua), Parfum, Glycerine, Citronellol, Roos Absolue (Rosa damascena), Rozenolie (Rosa damascena), Egyptische Geraniumolie, Siciliaanse Citroenolie (Citrus limonum), Citral, Citronellol, Coumarine, Eugenol, Geraniol (Geraniol), Limonene, Linalool

  • DRF-alcohol: wordt gebruikt als oplosmiddel in de meeste producten die we associëren met het opspuiten van een geurtje.
  • Water (Aqua): water zoals we het allemaal kennen
  • Glycerine: Dit is een bijproduct bij het maken van zeepproductie. Het een zoete, olieachtig vloeistof. Het is in de meeste producten aanwezig als oplosmiddel en vochtvanger. Het helpt het product beter te verdelen.
  • Citronellol: wordt ook gebruikt in geurtjes. Het ruikt naar rozen.

Mijn ervaringen

Deze body spray is zeer sterk. Een spraytje is meestal genoeg voor een gehele dag. Ik vind het een zeer aangename geur. Zoals ik al zei, ben ik erg gevoelig voor rozengeuren en vind ik ze niet allemaal even aangenaam. Deze vind ik echter heerlijk. Het is ontspannende, bloemige geur. Daarenboven blijft de body spray goed hangen. De volgende dag kan ik de geur nog waarnemen op mijn kleren. Het blijft wel iets beter hangen op de kleren, dan op de huid, maar ook daar kun je lang van de geur genieten. Voor mij is dit een toppertje.

Waar is de Rose Jam Body Spray te koop en hoeveel kost deze?

Rose Jam is één van de welbekende geuren van Lush. Deze hebben ze in een body spray gegoten. Je kunt de spray zowel online of offline aankopen. Deze body spray kost 35 euro per fles. Ik heb hem zelf voor ongeveer 16 euro kunnen over kopen.

Wat is jullie favoriete Lush geurlijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge