Lush Eau Roma Toner Water

Hoi hoi,

Lang geleden, helemaal in het begin van mijn blog, gebruikte ik reeds eenmalig een toner van Lush. Toen ik een Lush pakketje over kon kopen ‘m, zaten er in dit pakketje ook twee toners. Vandaag wil ik iets meer vertellen over de eau Roma versie.

Lush Eau Roma Toner Water

Eau Roma is gebaseerd op rozenwater en lavendelwater. Het resultaat van dit product is een frisse en niet uitgedroogde huid. Rozenwater staat al jaren bekend als superzacht voor de huid, terwijl lavendel deze terug in balans brengt.

Verpakking en ingrediënten

Ik heb zelf een flesje van 250 gram. De toner zit verpakt in een stevige, zwarte sprayflacon waaruit een gerichte en stevige straal komt.

Lavendelwater, Rozenwater, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool, Parfum, Methylparaben

Gelukkig geen ingredient dusting in deze toner. Bij de eerste twee ingrediënten is het meteen raak. Jammer genoeg zit er ook parfum in het water, maar vrijwel op het einde van de lijst.

  • Lavendelwater: heeft een hele de en kalmerende werking op de huid.
  • Rozenwater: herstelt de vochtbalans en verbeterd de structuur van de huid.
  • Citronellol: heeft gelijkaardige geur aan rozen
  • Geraniol: heeft een geur die doet denken aan rozen en oranjebloesem.
  • Limonene: heeft een citroenachtige geur.

Mijn ervaringen

Ik spray mijn gezicht bij gebruik zo’n drie keer per keer. Hierdoor zal deze grote fles waarschijnlijk zeer zuinig werken.

Het zorgt voor een instant verfrissing van de huid. Deze lijkt mij nog heerlijker op zonnige dagen. Ook voelt mijn huid zacht en niet uitgedroogd. Het is een directe oppepper voor mijn huid en ik vind het zeer aangenaam.

Waar is eau Roma Toner Water te koop en hoeveel kost deze?

Eau Roma is een van de toners in het assortiment van Lush.
Deze is verkrijgbaar in twee formaten. De kleine versie van 100 gram kost 6,95 €, terwijl de grote versie van 250 gram 13,95 € kost. Je kunt zowel in de online als offline winkel terecht voor deze producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge