Lush Golden Pear Soap

Hoi hoi,

In de kerstcollectie van Lush vorig jaar was er een product die onmiddellijk mijn aandacht trok. Een zeepje in de vorm en met de geur van peren. Dat moest ik proberen! Ik heb het natuurlijk over de Golden Pear zeep. Momenteel staat er eentje in ons gastentoilet en eentje op ons aanrecht. Daar worden ze intensief en met veel plezier gebruikt…

Lush Golden Pear zeep

De golden pear maakte deel uit van de limited edition kerstcollectie van Lush. Jammer genoeg kan ik er momenteel niets meer over terug vinden op de site omdat deze daar niet verkocht wordt.

Deze zeep bevat verse gepureerde peertjes, kardemom olie en cacao boter. Hierdoor wordt de huid zowel gereinigd als gevoed.

Deze zeep ruikt heerlijk naar peertjes, maar gaat daarna over in iets wat wat warmer is.

Verpakking en ingrediënten

Lush verkoopt zijn zepen naked, dat wil zeggen zonder verpakking. Ze steken hem wel in een papieren zakje – wat volgens mij gerecycled is…

Water (Aqua), Propylene Glycol, Fair Trade Organic Cocoa Butter, Extra Virgin Coconut Oil, Organic Castor Oil, Sodium Hydroxide, Pear Puree, Perfume, Glycerine, Cardamom Oil, Brazilian Orange Oil, Sandalwood Oil, Murumuru Butter, Almond Oil, Organic Agave Syrup, Citric Acid, Titanium Dioxide, Sodium Bicarbonate, Synthetic Fluorphlogopite, Iron Oxides Silica, Tin Oxide, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Limonene, Colour 45410, Colour 45350, Fair Trade Whole Organic Clove

  • Water (Aqua): een beetje water
  • Propylene Glycol: zal hydratatie aan de huid aanleveren. Het dringt dieper in de huid door dan glycerine.
  • Fair Trade Organic Cocoa Butter: verzacht en hydrateert de huid.
  • Extra Virgin Coconut Oil: deze zal de huid zacht reinigen.
  • Organic Castor Oil: Deze kalmeert de huid.

Mijn ervaringen

Waar begin ik? Toen ik de winkel in kwam, werd ik onmiddellijk naar deze zeep gezogen. Ik gebruik normaal geen zeepjes meer in vaste vorm, maar voor deze maak ik graag een uitzondering. Ik kocht er een 5Tal waarvan ik er reeds twee in gebruik heb.

De eerste keer was het even wennen. Deze zeep schuimt niet heel hard, zoals we van andere merken gewoon zijn. Het schuim voelt heerlijk zacht aan en de huid droogt er bij mij niet van uit.

Daarenboven is de geur van deze zeep super en blijft hij hangen. Een uur later ruik ik deze nog steeds op mijn handen.

Waar is de Lush Golden pear zeep te koop en hoeveel kost ze?

De Golden Pear was een product in de kerstcollectie van Lush. Hierdoor is ze nu niet meer te koop. Ze zat er echter al voor het tweede jaar op rij in. Misschien dit jaar opnieuw ??

De Golden Pear zeep kostte 9.95€, maar ik heb ze gelukkig in de sale weten te bemachtigen. Ze was toendertijd zowel online als offline te koop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge