Revolution Midas Touch Pressed Glitter Palette

Hoi hoi,

Rond de kerst periode kocht ik twee pressed glitter palettes van Revolution Make-up. Ik had er echter nog maar eentje aan jullie getoond, namelijk de rode versie Hot Pursuit. Ik heb echter ook de gouden versie, Midas Touch genaamd. Daar wil ik jullie vandaag graag iets meer over vertellen.

Revolution Make-up Midas Touch Pressed Glitter palette

Revolution heeft ondertussen een aantal jaren ervaring met glitters. Pressed glitter palettes konden bijgevolg niet ontbreken in hun assortiment. Ze lanceerden er drie, waaronder deze in de gouden verpakking. Dit palette bevat gouden, bronzen en oranje tinten.

Verpakking en ingrediënten

Het palette zit in een gouden glitter kartonnen verpakking. Aan de binnenzijde zitten een grote spiegel en 9 mooie kleurtjes. Het palette bevat 10.8 gram en is een jaartje houdbaar.

Polyethylene Terephthalate, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Dimethicone, Paraffinum Liquidum, Cera Microcristallina, Polybutene, Silica, Polysilicone-1, Aluminium Powder, Dimethicone Crosspolymer, Hydrogenated Styrene/Isoprene Copolymer, Tocopheryl Acetate, Propylparaben, [+/-] CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15850, CI 77742, CI 45410, CI 77288

  • Polyethylene Terephthalate: wordt gebruikt om een laagje te vormen.
  • Magnesium Stearate: wordt gebruikt om het product kleur te geven.
  • Ethylhexyl Palmitate: wordt gebruikt als verzachtend ingrediënt.
  • Dimethicone: is een silicon die gebruikt wordt om de huid te beschermen.
  • Paraffinum Liquidum: werkt verzachtend op de huid.

Mijn ervaringen

Dit palette verschilt qua ervaring niet veel van het andere. Door mijn gesukkel met het andere palette weet ik ondertussen hoe ik dit product moet aanbrengen.

Ik gebruik hier zelf wel een glitter glue voor en deze vind ik zelf onmisbaar. Hierdoor brengt het product makkelijker aan en blijft het beter zitten. Ik ben erg tevreden over dit palette. Wil dit zeggen dat ik ook de derde versie van het palette zal aankopen? Nee, ik heb het gevoel dat deze twee palettes voor mij volstaan.

Waar is het Midas Touch glitter palette te koop en hoeveel kost het?

Je kunt het palette aankopen op de webshop van Revolution Beauty – wat ik ook deed. Daar kost het palette 11.99 euro, maar het wordt verstuurd uit de uk. Als je het iets dichter bij huis wil, verkoopt ook de Boozyshop dit palette. Daar betaal je er 11.95 euro voor. Momenteel – op het moment van schrijven – is dit palette er echter wel uitverkocht…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge