Lush Rose Jam Shower Gel

Hoi hoi,

Ik hoop dat jullie Lush nog niet beu zijn. Zelf ben ik nog even zot op het merk als een paar maanden geleden. Nieuwe producten blijven uitkomen, maar ook golden oldies hebben recht een testje. Vandaag is er zo’n productje aan de beurt. Ik koos één van hun vaste collectie shower gels, namelijk Rose jam. Deze zou dezelfde geur moeten hebben als mijn body spray en solid shampoo. Ik was enorm benieuwd.

Lush Rose Jam Shower Gel

Deze shower gel bevat turkse rozen en arganolie. Het resultaat in een heerlijke, langdurige geur op de huid. De rozen worden met de hand geplukt en daarenboven zit er ook vanille, citroenolie en gojibessensap in de shower gel.

Verpakking en ingrediënten

Lush verpakt deze shower gels in plastiek doorzichtige flesjes met zwarte dop. Deze zijn heel herkenbaar voor Lush. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaat. Zelf heb ik het kleinste flesje, namelijk 100 gram. Er zijn echter ook flesjes van 250 gram en 500 gram beschikbaar en een joekel van 1 kg.

Natrium Laureth Sulfaat, Natrium Cocoamfoacetaat, Glycerine, Vanillestokjes-infusie, Cypresbladinfusie (Cupressus sempervirens) , Laurylbetaïne, Parfum, Gojibessensap, Melkzuur (Lactic acid), Arganolie (Argania spinosa), Biologische Roos Absolue (Rosa damascena), Rozenolie (Rosa damascena), Egyptische Geraniumolie, Siciliaanse Citroenolie (Citrus limonum), Citronellol, Coumarine, Geraniol (Geraniol), Limonene, Linalool, Kleurstof 17200

  • Natrium Laureth Sulfaat: deze werkt reinigend en als emulgator
  • Natrium Cocoamfoacetaat: deze kan ik niet onmiddellijk terug vinden.
  • Glycerine: Dit is een bijproduct bij het maken van zeepproductie. Het een zoete, olieachtig vloeistof. Het is in de meeste producten aanwezig als oplosmiddel en vochtvanger. Het helpt het product beter te verdelen.
  • Vanillestokjes-infusie: deze werkt verzachtend en anti-bacterieel.

Mijn ervaring

Ik gebruik deze shower gel nu al een tijdje. Hij is heerlijk om te combineren met de Jason and the argan oil solid shampoo. De geur van deze producten is super aangenaam. Mijn huid voelt niet uitgedroogd aan, maar eerder zacht en verzorgen. Ik ben heel blij met deze shower gel en ik denkt dat mijn geurlijn bij deze zo goed als af is :).

Waar is de Rose Jam Shower gel te koop en hoeveel kost ze?

Deze shower gel zit in het assortiment van Lush. Je kunt deze zowel online als offline aankopen.

  • 100 gram – 9.50 euro
  • 250 gram – 18.95 euro
  • 500 gram – 31.95 euro
  • 1000 gram – 47.95

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge