Lush Yog Nog Bubble Bar

Hoi hoi,

In de Lush Sale kon ik een heleboel kerstproducten op de kop tikken. Ik had hiervan een haul opgenomen, maar eigenlijk nooit gepost. Zouden jullie hier uberhaupt nog benieuwd naar zijn? Vandaag wil ik jullie echter iets vertellen over één van deze producten. In februari zijn wij verhuisd. Jammer genoeg beschikt ons nieuwe huis niet over een bad. voor mij is dat natuurlijk een enorm gemis, zeker met al die heerlijke Lush producten die het huis heerlijk deden geuren. Ik miste mijn wekelijks badmomentje. Ik ging op zoek naar een oplossing. Dit werd een opblaasbaar bad. Hiervan vond ik een heleboel goedkopere mogelijkheden, maar ik wou voor kwaliteit gaan. Mijn oog viel op tubble en enkele positieve reviews die ik hiervan las op Facebook. Niet veel later viel er eentje op mijn deurmat :).

Juist op het goede moment om een bubble bar te proberen. Ik koos de Yog Nog Yule Log van Lush uit.

Lush Yog Nog Yule Log Bubble Bar

Deze Yog Nog Yule log bevat kaneel, muskaatnoot, sojamelk en cacaoboter. De huid zal door deze bubble bar heerlijk gevoed worden en biedt ons een heerlijke welness-sensatie. Van deze bubble bar verkruimel je een beetje onder het lopend water, met als resultaat heerlijke bubbels.

Verpakking en ingrediënten

De bubble bars van Lush, net als nagenoeg al hun badproducten (er schiet mij niet direct een product voor het bad binnen waar dat niet voor is) komen verpakkingsloos. Deze worden wel nog in een papiertje ingepakt als je deze in de winkel aan koopt. Bij een bestelling online, komt deze meestal volledig verpakkingsloos.

Sodium Bicarbonate, Sodium Laureth Sulfate, Cream of Tartar, Fair Trade Organic Cocoa Butter, Fair Trade Shea Butter, Laureth 4, Lauryl Betaine, Perfume, Titanium Dioxide, Clove Bud Oil, Ylang Ylang Oil, Gardenia Extract, Fair Trade Organic Cinnamon Powder, Nutmeg powder, Soya Milk Powder, Soya yoghurt, Synthetic Fluorphlogopite, Tin Oxide, *Eugenol, *Linalool, Colour 19140, Colour 77491

  • Sodium Bicarbonate: Deze beschermt de huid.
  • Sodium Laureth Sulfate: Deze het product doen schuimen.
  • Fair Trade Organic Cocoa Butter: beschermt en verzorgt de huid.
  • Fair Trade Shea Butter: verzorgt de huid.

Mijn ervaringen

De bubble bar verdwijnt vrij traag onder het water. Hierdoor blijkt nog maar eens hoe zuinig deze werkt. Ik kan er zelf minstens 4 baden mee nemen, maar ik durf hem ook in een voetenbadje gebruiken.
De bubble bar creëert een heel mooi schuim met een warme en kruidige geur. Deze doet mijn denken aan gemberbroodjes. Je waant je onmiddellijk in een snoepjesland terwijl je heerlijk ligt te ontspannen. Een toppertje!

Waar is de Yog Nog Yule Log te koop en hoeveel kost deze?

De Yog Nog Yule Log maakte deel uit van de kerstcollectie van Lush van het jaar 2018. Deze is bijgevolg nu niet meer te koop, maar misschien komt deze nog terug volgende kerst.Toendertijd kost dit blokje 7.95 euro, maar je kon er natuurlijk meerdere keren mee doen. Ik denk dat ik er zelf 4 keer me kan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge