Lush Tooth Fairy tandpoeder

Hoi hoi,

Soms brengt Lush producten op de markt waarvan ik denk… Wat moet ik daar nou mee? Dat maakt het echter trouwens alleen maar leuker, omdat het testen van het product dan een echte ontdekkingsreis wordt.

Lush heeft ook producten voor tandhygiëne. Voorheen deed ik hier niets mee, maar ik vond dat ik ook eens naar deze sectie moest afdwalen. Mijn oog viel op het Tooth Fairy tandpoeder, waarvan ik prompt een sample vroeg. Hier zat mee dan genoeg in om een aantal keer uit te proberen. Vandaag wil ik jullie iets mee vertellen over mijn ervaringen.

Lush Tooth Fairy tandpoeder

Dit product is bedoeld om je tanden te poetsen. We willen allemaal schone en glimmende tanden. In tegenstelling tot de meeste tandpasta’s voor volwassenen die we kennen heeft dit product een aardbeiensmaakje. De tanden worden gereinigd door de pijmwortel, citroenolie en xylitol in het product.

Verpakking en ingrediënten

Het product zit verpakt in een doorzichtig potje met roze etiketten. Het potje zelf maakt deel uit van het Lush recycle programma.

Calcium Carbonaat, Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate), Dicalciumfosfaat watervrij, Lauroylsarcosine, Kaoline (Kaolin), Aardbeienextract, Citroenolie (Citrus limon), Stevia (Stevia rebaudiana), Titanium Dioxide, Synthetische Fluorflogopiet, Citral, Limonene, Geraniol (Geraniol), Smaakstof, Kleurstof 77491 (CI 77491)

  • Calcium Carbonaat: is geschikt voor tandverzorging.
  • Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate): is een reiniger in mondverzorging.
  • Dicalciumfosfaat watervrij: schurende en ondoorzichtig makend ingrediënt
  • Lauroylsarcosine: reinigend ingrediënt
  • Kaoline (Kaolin): nog een schurend ingrediënt

Mijn ervaringen

Tooth powder is iets speciaal. Ik heb moeten opzoeken hoe dit werkt. Het is eigenlijk heel simpel. Je doopt je tandenborstel en je begint te poetsen.

In het begint voelt het vreemd aan, maar er komt snel een licht schuim. Hierdoor voelt het al snel minder vreemd dan verwacht.

Het product zelf ruikt vrij zoet, dus je verwacht een suikerbommetje in je mond. Dat is echter een kleine tegenslag. Ik smaak de aardbei wel een beetje, maar er lijkt ook iets metalig van smaak in te zitten. Het is niet storend, maar wel iets om rekening mee te houden.

Nadien heb ik echter een schoon gevoel in mijn mond. Ik weet echter niet of ik al volledig klaar ben om mijn tandpasta volledig te vervangen door die fijne poeder

Waar is de Tooth Fairy tandpoeder te koop en hoeveel kost het?

Tooth Fairy tandpoeder is te koop bij Lush. Je kunt zowel online als offline terecht en deze kost 7.95 euro per potje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge