Lush Fomo Jelly masker

Hi all,

Sinds dit jaar ben ik helemaal verliefd op de maskers van Lush. Ze hebben twee soorten, namelijk de fresh face masks, maar ook de Jelly masks. Van die laatste heb ik er nog maar een mogen proberen – bunny moon – maar daar kwam recent verandering in ?. Vandaag kan ik jullie meer vertellen over het FOMO Jelly masker.

Lush FOMO Jelly masker

Dit masker belooft je een stralende huid door de kalamijnpoeder en roos Absolue die erin verwerkt is.

Een jelly masker gebruik je door deze eerst in je handen warm te maken. Hierdoor krijg je een soort cremige pasta die je over je huid uit wrijft. Het masker laat je zo’n 5 tot 10 minuten zitten. Daarna spoel je het af met warm water.

Verpakking en ingrediënten

Ik heb zelf een sample van dit masker getest. Het volgende kan ik echter al verklappen.. Er ligt ook een full size versie op mij te wachten. Die zit in een doorzichtig potje met een dekseltje.

Water (Aqua), Kalamijnpoeder (Calamine), Glycerine, Propyleen Glycol, Kaoline (Kaolin), Talc, Carrageenextract, Neroli-olie (Citrus Aurantium amara), Roos Absolue (Rosa damascena), Linalool

  • Water (Aqua): tja, hier kan ik niet veel meer extra over vertellen 🙂
  • Kalamijnpoeder (Calamine): deze werkt verstrakkend en ontstekingsremmend op de huid.
  • Glycerine: Dit is een bijproduct bij het maken van zeepproductie. Het een zoete, olieachtig vloeistof. Het is in de meeste producten aanwezig als oplosmiddel en vochtvanger. Het helpt het product beter te verdelen.
  • Propyleen Glycol: dit is een ingrediënt gebruikt om het product langer houdbaar te maken.
  • Kaoline (Kaolin): dit is eigenlijk Chinese klei. Deze helpt overtollige oliën van de huid verwijderen.

Mijn ervaringen

Dit masker smeert makkelijk uit over mijn gelaat, nadat ik het tussen mijn handen even heb bewerkt. Het heeft een zachte en bloemige geur.

Ik heb dit masker zelf tien minuutjes tot een kwartiertje laten zitten. Nadien zag mijn gezicht wat rodig, maar dit kwam ook deels omdat ik het masker onder de douche heb verwijdert.

Nadien voelde mijn huid zacht en verzorgd uit. Daarenboven leken rode plekjes bij mij eerder gekalmeerd

Waar is het Fomo Jelly masker te koop en hoeveel kost het?

Het Fomo Jelly masker is gecreëerd door Lush. Je kunt deze zowel in hun online en offline winkels aankopen. Daar kosten deze 10.50 euro per stuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge