Lush Jumping Juniper Solid Shampoo

Hoi hoi,

Ben je klaar voor nog een review van een Solid shampoo van Lush? Ik koos opnieuw voor een shampoo bar, een ronde versie. Van andere types shampoo hebben ze echter ook kleine blokken beschikbaar. Vandaag is het de beurt aan hun lavendelpaarse shampoo bar, Dixit de Jumping Juniper shampoo bar.

Lush Jumping Juniper Shampoo bar

Lush belooft dat deze shampoo bar geschikt is voor een diepe reiniging van haar en huid. De shampoo bar bevat jeneverbes was de talgproductie van de huid reguleert. Etherische olie van lavendel en rozemarijn reinigen en verzachten de huid. Tot slot zal citroen- en limoen olie het haar doen glanzen door de haarschubben glad te maken.

Verpakking en ingrediënten

Jumping Juniper weegt 55 gram en zit in de naked collectie van Lush. Dit wil zeggen dat ze volledig verpakkingsvrij verkocht wordt. In de badkamer wordt wel aangeraden deze in een herbruikbaar tinnetje te bewaren. Ik gebruik er zowel van Lush zelf, maar ik kocht ook een setje van Aliexpress. Momenteel doen deze goed hun dienst en deze waren iets minder dan 1€ per stuk. Daar passen de shampoo bars ook perfect in!

Natrium Lauryl Sulfaat, Lavender and Rosemary Infusion, Citroenolie (Citrus limon), Parfum, Jeneverbesolie (Juniperus communis), Limoenolie (Citrus aurantifolia), Citral, Limonene, Geraniol, Linalool, Kleurstof 60725 (CI 60725)

  • Natrium Lauryl Sulfaat: zorgt ervoor dat het product zal schuimen en het haar gereinigd wordt.
  • Lavender Infusion: een ingrediënt gebruikt voor een aangename geur en het reinigen en verzachten van de huid.
  • Rosemary Infusion: een ingrediënt gebruikt voor een aangename geur en het reinigen en verzachten van de huid.
  • Citroenolie (Citrus limon): een ingrediënt gebruikt voor een aangename geur en het reinigen en verzachten van de huid.
  • Parfum: Lush gebruikt hiervoor vaak een mix van Essentiële Oliën.

Mijn ervaringen

Ik verwachtte niet echt een speciale ervaring wanneer ik deze shampoo bar gebruikte. Deze bar maakte zijn eerste opwachting na een sportsessie. Mijn haar is dan altijd wat plakkerig en heeft wat meer nodig. Mijn haar werd onmiddelijk heel glad en voelde ongelooflijk clean aan. Ik viel bijna van mijn stoel… als ik toen op een stoel gezeten had. Ik stond echter in de douche. Na het uitspoelen bleef dit schone gevoel aanhouden. Ken je het squeeky clean gevoel van haar? Dat had ik met deze shampoo bar enorm. Mijn haar heeft nog niet vaak zo een lawaai gemaakt.

Een dag later voelt mijn haar nog steeds schoon en verzorgd aan. Ik ben onder de indruk en zeer tevreden over deze shampoo bar. Deze zal zeker op raken :).

Waar is de jumping juniper shampoo bar te koop en hoeveel kost ze?

Jumping Juniper zit in het assortiment van Lush. Je kunt ze zowel online als offline aankopen. Ze kost er 9,50€ per stuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge