Lush Breath of Fresh Air Toner Spray

Hoi hoi,

Valt het op dat ik opnieuw verliefd geworden ben op Lush. Nagenoeg al hun nieuwe producten en Lush Labs wil ik uitproberen. Dit is natuurlijk wel in hoeverre de portomonnee het toe laat. Daarenboven vergeet ik ook de al bekende klassiekers niet. Vandaag wil ik iets meer vertellen over zo’n klassieker, namelijk de Breath of Fresh Air Toner Spray.

Lush Breath of Fresh Air Toner Spray

Dit is een toner water die heerlijk verfrissend moet aanvoelen. Het bevat zeewier extract en rozenwater. Deze verstevigen de huid en zullen de balans ervan herstellen. Het zeewater zorgt voor mineralen, terwijl patchouli-olie het geheel verkoelt.

Verpakking en ingrediënten

De spray zit in de welbekende sorayflaconnetjes van Lush. Ik hen zelf de versie van 250 gram. Wist je trouwens dat je deze in Nederland samen met vier andere lege verpakkingen kunt recyclen voor een vers gezichtsmasker?

Bronwater (Aqua), Vers Zeewater (Aqua), Fair Trade en Biologische Aloë Vera-gel, Parfum, Carrageenextract, Roos Absolue (Rosa damascena), Patchouli-olie (Pogostemon cablin), Rozemarijnolie (Rosmarinus officinalis), Zeewier Absolue (Fucus vesiculosus), Limonene, Linalool, Methylparabeen

  • Bronwater (Aqua): water
  • Vers Zeewater (Aqua): tja, het zegt het zelf, water uit de zee, waarschijnlijk een beetje zout.
  • Fair Trade en Biologische Aloë Vera-gel: deze zal de huid kalmeren en is uitermate geschikt bij een verbrande huid of een door koud rood geworden huid.
  • Parfum: dit zorgt voor een goed ruikend product. Bij Lush wordt dit meestal niet synthetisch gedaan.
  • Carrageenextract: dit is in feite een zeewier extract, dewelke de huid zal helpen hydrateren.
  • Methylparabeen: hmmm, de laatste tijd staan parabenen ter discussie en toch verwerkt Lush er een beetje van in zijn product… Dat vind ik wat vreemd.

Mijn ervaringen

Deze heb ik standaard in mijn werkrugzak steken. Ik vind deze heerlijk om mijn gezicht gedurende de dag op te frissen, maar toch het gevoel hebt dat je er zorg voor draagt. Mijn huid voelt nadien zacht, verzorgd en alsof het een oppeppende injectie gekregen heeft.

Waar is de Breath of fresh air Toner water te koop?

De Breath of fresh air toner water is van Lush. Je kunt deze zowel in hub online en offline winkels oppikken. De toner is verkrijgbaar in twee formaten. Voor 100 gram betaal je er 6.95 euro, terwijl 250 gram er slechts
13.95 euro kost (dat is 50 gram gratis ?).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge