Lush Buck’s Fizz Body Conditioner

Hoi hoi,

Tijdens de laatste dagen van de sale bij Lush, kon ik het niet laten toch nieuwsgierig te zijn naar producten waar ik eerst niet geïnteresseerd in was. Ik weet niet sinds wanneer Lush Body conditioners in het assortimet heeft, maar het type product interesseerde mij wel. In de kerstcollectie hadden ze ook body conditioners ter beschikking. In januari kon je de rest van de collectie aan 50% korting verkregen en ik besloot een klein potje van Buck’s Fizz body conditioner mee te nemen.

Lush Buck’s Fizz Body Conditioner

Deze body condition zit tjokvol jojoba olie en meloen olie. Daarenboven zullen de geuren van Brazilliaanse sinaasappelolie en roze pompelmoes je ’s ochtends onmiddellijk een heerlijke opkikker geven, zodat je meteen klaarwakker bent voor de dag die nog moet komen.

Verpakking en ingrediënten

De Buck’s Fizz zit in een typisch zwart Lush potje. Deze bevat 100 gram en is 14 maandjes houdbaar. Er is ook een grotere versie van 225 gram beschikbaar.

Dit potje maakt ook deel van het Lush recycle programma. Na het opmaken binnen brengen dus, samen met 4 soortgenootjes.

Glycerine, Druivenblad-infusie (Vitis vinifera), Amandelolie (Prunus amygdalus dulcis), Oranjebloesemwater (Citrus aurantium dulcis), Biologische Jojoba-olie, Extra Virgin Kokosolie (Cocos nucifera), Stearinezuur, Kalahari-meloenolie, Murumuruboter (Astrocaryum murumuru), Parfum, Triethanolamine, Braziliaanse Sinaasappelolie (Citrus sinensis), Cognacolie, Limoenolie (Citrus aurantifolia), Vers Sinaasappelsap (Citrus Aurantium dulcis), Titanium Dioxide, Cetearyl Alcohol, Synthetische Fluorflogopiet, Tinoxide, IJzer Oxiden (Iron Oxides), Citral, Limonene, Linalool, Citronellol, Kleurstof 15510 (CI 15510)

  • Glycerine: Dit is een bijproduct bij het maken van zeepproductie. Het een zoete, olieachtig vloeistof. Het is in de meeste producten aanwezig als oplosmiddel en vochtvanger. Het helpt het product beter te verdelen.
  • Druivenblad-infusie (Vitis vinifera): dit ingrediënt verzorgt en kalmeert de huid.
  • Amandelolie (Prunus amygdalus dulcis): werkt verzorgend en vochtinbrengend op de huid. Daarenboven bevat het vitamine E.
  • Oranjebloesemwater (Citrus aurantium dulcis): deze werkt verzachtend en verkwikkend.
  • Biologische Jojoba-olie: deze levert vocht aan aan de huid.

Mijn ervaringen

Hmmm, dit is een Lush product die ik voortaan aan mij voorbij laat gaan. In de winkel twijfelde ik al over de geur, maar toen ik het potje vanmorgen in de douche opende werd mijn geurervaring iets te veel geprikkeld. Ik verwacht heerlijke ontspanning, maar ik kreeg een geur die mij totaal niet aan stond.

Daarenboven ben ik ook niet overtuigd van de werking van dit product. Wanneer ik deze op mijn benen wil aanbrengen, smelt deze conditioner als het ware weg. Je moet het product nadien afspoelen, maar hier heb ik niets af te spoelen. Hierdoor lijkt het product niet echt te werken. Ook nadien voel ik te weinig effect om deze nog eens aan te kopen.

Ik denk dat het belangrijkste bij dit product de geur is. Als je deze kunt appreciëren zou ik deze zeker proberen, maar het is een zeer specifieke geur.

Waar is de Buck’s Fizz body conditioner te koop en hoeveel kost ze?

De Buck’s Fizz body conditioner zat in de kerstcollectie van 2018 van Lush. Hopelijk is ze in de collectie van 2019 ook terug te te vinden. Bijgevolg is ze op dit moment niet te koop.

De body conditioner was te koop in twee formaten:

100 gram – ik kan de prijs niet meer exact terug vinden, maar ik denk dat deze rond de 14.50 euro was.

225 gram – 25.50 euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge