Lush Lullaby Shampoo Bar

Hoi hoi,

Toen ik nagenoeg alle shampoo bars geprobeerd had die in de Lush fysieke winkels te koop waren, was mijn honger jammer genoeg nog niet over. Ik moest mijn reis verder zetten online, en gelukkig heeft Lush enkele online exclusives op zijn webshop, waaronder een aantal shampoo bars. Deze vonden snel hun weg in een pakketje richting mijn deur :). Vandaag een schattige roze versie, die de naam Lullaby gekregen heeft.

Lush Lullaby Shampoo Bar

Deze Lullaby shampoo bar zet in op het kalmeren van de hoofdhuid. Dit is het gevolg van de kamille, amandelen en havermelk die de huid verzorgen, terwijl neroli de serotonineproductie bevordert. Tot slot is lavendel aanwezig in het product dit de huid ontspannen en balanceren.

Doordat deze shampoo bar zo zacht is, is hij ook geschikt voor kindjes vanaf 2 jaar.

Verpakking en ingrediënten

Lullaby is een shampoo bar, dewelke een deel uitmaakt van de naked collectie van Lush. Dit wil zeggen dat ze zonder verpakking komen. Het is wel aan te raden deze in de badkamer in een gesloten tinnetje te bewaren – en na gebruik even laten drogen. Ik gebruik er zelf een aantal van Lush, maar ook een paar doosjes die ik op Aliexpress aankocht. De shampoo bar weegt 55 gram.

Natrium Lauryl Sulfaat, Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate), Havermelk (Avena sativa), Gemalen Amandelen (Prunus amygdalus dulcis), Biologische Jojoba-olie, Parfum, Franse Lavendelolie (Lavandula angustifolia), Romeinse Kamille-olie (Anthemis nobilis), Lavendel Absolue (Lavandula angustifolia), Neroli-olie (Citrus Aurantium amara), Linalool, Kleurstof 14700 (CI 14700), Kleurstof 45410 (CI 45410)

  • Natrium Lauryl Sulfaat: zorgt voor een schuimend product die de huid reinigt. Het breekt vuil en vet af.
  • Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate): deze zal water verzachten, waardoor je een zeepachtige substantie krijgt die je haar reinigt op milde wijze.
  • Havermelk (Avena sativa): dit ingrediënt werkt kalmerend en verzachtend en zal daarenboven roodheid verminderen.
  • Gemalen Amandelen (Prunus amygdalus dulcis): dit ingrediënt zal exfoliërend werken en dode huidcellen verwijderen.
  • Biologische Jojoba-olie: dit is een vochtinbrenger voor de huid.

Mijn ervaringen

Ik vind de geur van deze shampoo bar perfect voor ’s avonds. Het is een zachte en bloemige geur. Ik ontspan volledig door deze geur. Perfect om nadien direct in het bed te duiken.

Wanneer ik dit product gebruik schuimt deze goed. Ik laat het product eerst wat opschuimen op mijn haar door deze shampoo bar er op te wrijven. Nadien leg ik de shampoo bar weg en werk ik het verder in met mijn handen. Nadien laat ik deze even inwerken, en daarna spoel ik het goed uit.

Nadien voelt mijn haar schoon, verzorgd en glad aan. Het haar blijft ook een aantal dagen vetvrij én blijft heerlijk zacht aanvoelen. Daarenboven valt het heel mooi dag na dag.

Waar is de Lullaby Shampoo bar te koop en hoeveel kost ze?

Lullaby is een online exclusive. Bijgevolg moet je een bezoekje brengen op de webshop van Lush (Nederland of UK). In Nederland kun je deze aankopen voor 9.50€ per stuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge