Lush Berry Berry Christmas Shower Gel

Hoi hoi,

Ik hou tweedehands sites altijd in het oog. Misschien kan ik Lush producten op de kop tikken, die ik nog niet ken. Dat is ook het geval met deze shower gel. Deze kwam uit de kerstcollectie van Lush en alles wat ik er over wist, was dat het een citrus-bessengeur was. Mijn nieuwsgierig was getriggerd. Ik stuurde snel een berichtje naar de verkoper en niet veel later werd dit flesje in mijn armen verwelkomd.

Lush Berry Berry Christmas Shower Gel

Deze shower gel heeft een basis van cranberry en blauwe bessen. Denk hier sinaasappel en bergamot bij en je hebt de perfecte melange van fris en fruitig. Een geur die volgens Lush perfect bij Kerst past.

Verpakking en ingrediënten

De shower gel zit in de typische flesjes die we van Lush gewoon zijn. Ik heb zelf een klein flesje, maar normaal zijn deze in 3 formaten beschikbaar. De flesjes zelf zijn voor doorzichtig plastiek met de kenmerkende zwarte dop. Ondertussen hebben jullie waarschijnlijk al gehoord van het recycle programma van Lush. Jammer genoeg doet dit flesje in België niet mee (want bij ons kan deze in de pmd), maar als je in de buurt bent van Nederland, dan kan je die altijd daar binnengooien…

Natrium Laureth Sulfaat, Natrium Cocoamfoacetaat, Glycerine, Water (Aqua), Laurylbetaïne, Zoete Wilde Sinaasappelolie, Vers Bosbessensap (Vaccinium myrtillus), Bergamotolie (Citrus aurantium bergamia), Maïszetmeel, Melkzuur (Lactic acid), Maltodextrine, Synthetische Fluorflogopiet, Parfum, Limonene, Linalool, Citral, Kleurstof 42090

  • Natrium Laureth Sulfaat: dit ingrediënt laat toe water en olie te laten samenwerken.
  • Natrium Cocoamfoacetaat: is een derivaat va Kokosolie en een oppervlakte actieve stof.
  • Glycerine: Dit is een bijproduct bij het maken van zeepproductie. Het een zoete, olieachtig vloeistof. Het is in de meeste producten aanwezig als oplosmiddel en vochtvanger. Het helpt het product beter te verdelen.
  • Water (Aqua): zuiver water
  • Laurylbetaïne: is een schuimend ingrediënt.

Mijn ervaringen

Door zijn groen-blauwe kleur met zilveren glittertjes ziet deze douchege er ongelooflijk feestelijk uit.

Deze douchegel ruikt voor mij vrij citrussy. Weten jullie wat ik bedoel als ik zeg dat de geur blijft nazinderen en hetzelfde ruikt als iemand die in je buurt een sinaasappel eet. Zo dat moment dat je denkt, hmmm…. Iemand eet een sinaasappel en rond je heen tuurt wie de schuldige is ?. Dat zijn de momenten dat ik zelf ook ineens veel zin heb in een sinaasappel. Maar bon, ik dwaal af.

Wanneer ik deze douchegel gebruik, krijg ik een opkikker en deze blijft heerlijk nazinderen op de huid. Ik ben heel tevreden over deze douchegel.

Waar is de Berry Berry Christmas Shower Gel te koop en hoeveel kost ze?

Berry Berry Christmas Shower Gel zat in de kerstcollectie van Lush in 2017. Als zodanig is ze bijgevolg niet meer te koop, maar misschien komt ze nog terug of kun je ze – net als ik – tweedehands op de kop tikken. Een flesje van 250 gram kostte toen ongeveer 18 euro. Ik vermoed – maar dat kan ik nergens terug vinden – dat mijn flesje van 100 gram toendertijd 8.50 euro kostte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge