Braun Beauty Set 5 Starter Set

Hoi hoi,

Vandaag neem ik nog eens een elektrisch apparaat onder de loep. Meer zelfs, het is eigenlijk een uitgebreide set. Deze werd gelanceerd door Braun en voegt -in mijn ogen dan toch – hun twee sterproducten samen. De set bevat een gezichtsborstel en een epilater/scheerapparaat combi. Ik werd geselecteerd om deze te testen. De voorbije weken heb ik deze uitgebreid geprobeerd en vandaag kan ik jullie er iets meer over vertellen.

Braun Beauty Set 5 Starter Set

Braun noemt dit een 6 in 1 set. De set is geschikt voor het ontharen van gezicht en lichaam, maar er kan ook mee gereinigd en gescrubd worden. Daarenboven kun je de gezichtsborstel ook gebruiken om crèmes en make-up aan te brengen.

Met dit epilatieapparaat kun je haartjes dichter op de huid verwijderen dan hars. Hierdoor blijft deze langer glad, tot wel 4 weken.

Daarenboven heeft dit apparaat SensoSmart technologie. Hierdoor zorgt het apparaat voor optimale druk, waardoor je het beste resultaat kunt bereiken. SensoSmart technologie zorgt ervoor dat er minder druk op de huid toegepast wordt.

Voor de gevoelige plaatsen kan het scheer/trimopzet in combinatie met de epilator gebruikt worden.

Deze epilator kun je tot 30 minuten gebruiken bij een volledige oplading. Daarenboven kun je deze zowel droog gebruiken als onder de douche of in bad. Hierdoor zal het epileren in het begin minder pijn doen. Daarenboven wordt epileren bij regelmatig gebruik nagenoeg pijnloos.

In de set zitten 4 (gezichts)borsteltjes. Deze kunnen gebruikt worden om het gelaat te reinigen en scrubben.

Inhoud van de verpakking

Zoals hierboven al vermeld is de verpakking goed gevuld. In de doos zit een epilator die via een opzetstukje omgetoverd kan worden tot een scheerapparaat of trimmer. Hierbij is ook een oplaadkabem voorzien en het opladen gaat er vrij snel mee.

Daarnaast zit er ook een gezichtsborstel in de doos. Deze komt met 4 kopjes, waarvan er een voor het make-up is en 3 voor het gezicht, afhankelijk van de gevoeligheid van de huid – denk ik. Dat is niet helemaal duidelijk.

Mijn ervaringen

Ik heb het normaal nooit zo op epilators. Het altijd veel pijn vind ik. Daarom stelde ik het testen van deze epilator eerder uit. Dit bleek echter helemaal niet nodig. Het epileren was verrassend doenbaar. Het deed niet echt pijn, maar was eerder een vervelend gevoel.

Op de bovenstaande foto is mijn onderste been geepileerd. Je ziet er wat rode puntjes, maar dit trok heel snel weg. Daarenboven voelt mijn been heel erg zacht en glad, wat ik een verslavend gevoel vind ?.

Het zelfde apparaatje kun je ook gebruiken om te scheren. Hiervoor verander je het kopje van de epilator. Op dit kopje zit ook een trimstukje, maar dat heb ik niet onmiddellijk nodig. Op mijn andere been heb ik het scheerapparaat gebruikt. Ook dit been werd goed geschoren, maar zoals het een scheerapparaat betaamd, is het effect van dit apparaat anders. Het voelt minder glad aan. Dat is omdat de haartjes hierbij afgesneden worden en niet uitgetrokken.

Ik gebruik sinds ik dit pakket ontving dagelijks de gezichtsborstel. Eerst breng ik mijn dagelijkse scrub aan met deze borstel. Daarna gebruik ik een cleanser op deze borstel. Nadien ziet mijn huid er zacht, schoon en egaal uit. Dat had ik voorheen nooit. Daarna dep ik mijn gezicht nog met wat rozenwater of miscellaire water. Het resultaat is een intens gereinigde huid, wat ik super vind.

Waar is deze starter set te koop en hoeveel kost ze?

Ondertussen is deze box op veel plaatsen te koop. Ik zag ze op Mediamarkt staat voor 89.99 euro per doos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge