Lush Knot Wrap Cards Pack

Hoi hoi,Ik deel al een tijdje Lush producten. Dit is omdat ik mij volledig kan vinden in de visie van Lush en al wat ons omringd, met andere woorden ons leefmilieu. Zelf wil ik ook graag mijn steentje bijdragen. Dat doe ik door te recycleren en bijvoorbeeld restjes stof zo veel mogelijk te hergebruiken. Deze restjes stof leken mij enorm geschikt om bijvoorbeeld kadootjes in te gaan pakken. Lush kon mij hierbij helpen, want ze hebben een knot-wrap card pack op de markt gebracht. De technieken die zij gebruiken bij hun knot wraps, kon ik ook wel gebruiken op mijn restjes stof, dacht ik.

Lush Knot-Wrap Card Pack

Lush vind dat we geen papier meer moeten gebruiken om kadootjes in te pakken. Ze stellen voor om kadootjes in te pakken met stof, een idee die ontstaan is in Japan. Daar noemen ze het Furoshiki.Deze gift set bevat kaarten waarme we verschillende technieken kunnen leren om knot-wraps te gebruiken om pakketjes in te pakken. Daarenboven staan er niet alleen manieren in om kadootjes in te pakken, maar ook hoe deze sjaaltjes in het je haren te vlechten, een handtas te vormen en zoveel meer. Daarenboven kunnen de stoffen gebruikt om in te pakken hergebruikt worden.

Inhoud

Deze gift set bevat 29 kaartjes, ingepakt in een vrolijke knot-wrap. Hierin kun je de technieken terug vinden die Lush gebruikt om zijn kadootjes in te pakken in de winkel.

Mijn ervaringen

Sommige van deze technieken kende ik natuurlijk al. Ze zijn vaak gewoon op het internet terug te vinden. Het grote voordeel is natuurlijk dat je hier al deze technieken bij elkaar hebt. De technieken wordt via sjablonen uitgelegd. Hierdoor is dit niet altijd even duidelijk vind ik. Soms was wat extra woordelijke uitleg handig geweest. Op zich vind ik het een handige set, maar ik ben er niet helemaal uit of ik het aanrader vindt om aan te kopen.

Waar is deze knot-wrap card pack te koop en hoeveel kost deze?

Deze knot-wrap pack is te koop bij Lush. Het maakt deel uit van hun gift-sets en deze kort 9,95 pond op de Engelse webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge