Lush Cinders Shower Gel

Hoi hoi,

Als jullie mij al een tijdje volgen, weten jullie dat ik tijdens de laatste Lush sale vrij veel ingeslagen heb. Zo ook een flesje van hun Cinders douchegel. Zijn jullie benieuwd naar mijn ervaringen met dit product?

Lush Cinders Shower Gel

Lush durft deze shower gel magisch te noemen. Dat is een grote belofte voor een simpele douchegel. Ze beloven echter dat pompoenzaadolie diep zal voeden, terwijl aloë vera voor een verfrissend effect zorgt. De heerlijke geur van sinaasappel- en amandelolie zorgt voor een intens gevoel van rust. Kaneel, nootmuskaat, gember en ahornsiroop stimuleren de bloedsomloop, wat voor een stralende huid zorgt.

Verpakking en ingrediënten

De shower gel zit in de typische flacon die we gewoon zijn van Lush. Deze is verkrijgbaar in 3 formaten, gemaakt van een doorzichtig plastiek en met een zwarte dop. De inhoud is 110, 260 of 560 gram. Ik heb zelf de versie van 260 gram.

Water (Aqua), Natrium Laureth Sulfaat, Glycerine, Natrium Cocoamfoacetaat, Laurylbetaïne, Fijn Zeezout (Maris sal), Parfum, Kaoline (Kaolin), Aloë Vera-extract (Aloe barbadensis), Paprika Oleoresin, Etherische Amandelolie (Prunus amygdalusl amara), Braziliaanse Sinaasappelolie (Citrus sinensis), Kaneelbladolie (Cinnamomum zeylanicum), Fair Trade, Biologisch Kaneelpoeder, Gemberpoeder, Nootmuskaatpoeder, Carrageenextract, Titanium Dioxide, Eugenol, Cinnamal, Limonene, Kleurstof 14700 (CI 14700), Kleurstof 19140

  • Water (Aqua): dit behoeft weinig uitleg denk ik.
  • Natrium Laureth Sulfaat: dit is een ingrediënt dat voor schuim zorgt.
  • Glycerine: onttrekt water aan de omgeving en wordt bijgevolg gebruikt om de huid vochtig te houden.
  • Natrium Cocoamfoacetaat: dit ingrediënt moet het schuim van het product stabiliseren.
  • Laurylbetaïne: ook dit is een schuimstabilisator.

Mijn ervaringen

Douchen met deze shower gel is een speciale ervaring. De geur is krachtdadig aanwezig en het is er zeker geen van 13 in een dozijn. Hij is kruidig, maar licht zoet tegelijk. Ik vind het zeer aangenaamnen hij geeft mij ’s morgens de kick om goed wakker te worden.

Daarenboven lijkt deze mijn huid wel goed te doen. Hij voelt zacht en verzorgd aan.

Ik ben aangenaam verrast door deze shower gel en ga deze met plezier een plaatsje geven in mijn douche.

Waar is de Cinders Shower Gel te koop en hoeveel kost ze?

Cinders was een tijdelijk product van Lush rond de kerstperiode. Het kan echter zijn dat deze volgende kerst terug komt.

De prijzen waren:

  • 110 gram – 8,95 euro
  • 260 gram – 17,95 euro
  • 560 gram – 29,95 euro.

Ik kon mijn flesje gelukkig voor de helft op de kop tikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Een dagelijkse blog met make-up en bordspelletjes