Lush Rock Star Soap

Hoi hoi,

Sinds we verhuisd zijn heb ik in ons gastentoilet een zeepbakje staan (i.p.v. een zeeppompje). Ik vind dat er zoveel gezelliger uit zien, zeker als deze zeepjes van Lush zijn. Er heeft heel lang een Golden Pear gelegen, maar deze wordt binnenkort vervangen. Mijn keuze viel op de Rock Star Soap van Lush. Ik vond deze ooit in een geschenkpakket van Lush en deze is in de vorm van een schattig roze sterretje.

Lush Rock Star Zeep

Lush belooft met dit zeepje een zoete sensatie. Volgens hen ruikt het naar de lekkernijen van vroeger. Daarenboven kun je genieten van een zachte reiniging van de huid doordat er glycerine en kokosolie in het zeepje verwerkt is. De zoete geur is een vanille-geurtje. Mijn man kan hier jammer genoeg niet zo goed tegen, dus ik ga moeten opletten met dit zeepje. Misschien zal dit er eentje zijn die ik uiteindelijk op het werk ga gebruiken.

Verpakking en ingrediënten

Ik weet het niet zeker hoe deze zeep verkocht wordt bij Lush. Vroeger kwam hun zeep in grote blokken, waar er kleine stukjes vanaf gesneden werden.  Ondertussen worden sommige van hun zeepjes verkocht in aparte stukken en dat allemaal in leuke vormpjes. Ik vermoed dat dat bij deze zeep ook het geval is, maar ik ben dus niet zeker.

Hoe je het ook draait of keert, deze zeepjes worden zonder verpakking verkocht. Ze worden in een klein papieren zakje gestoken. Meer heb je uiteindelijk toch niet nodig, niet?

Water (Aqua), Raapzaad- en Kokosolie (Brassica napus; Cocos nucifera), Glycerine, Sorbitol, Parfum, Natrium Lauryl Sulfaat, Natriumstearaat, Vanille Absolue, Titanium Dioxide, Natrium Chloride, EDTA, Tetrasodiumetidronaat, Natrium Hydroxide, Alpha-isomethyl-ionone, Kleurstof 17200, Kleurstof 14700 (CI 14700), Kleurstof 45410 (CI 45410)

  • Water (Aqua): iedereen weet natuurlijk wat water is. In cosmetica wordt het gebruikt als oplosmiddel.
  • Raapzaadolie (Brassica napus): Dit ingrediënt werkt vochtinbrengend en is rijk aan anti-oxidanten. Dit zorgt voor een stevige en stralende huid.
  • Kokosolie (Cocos nucifera): deze maakt de huid zacht en kan de symptomen van psoriasis en eczeem verminderen.
  • Glycerine: dit ingrediënt trekt water uit de omgeving om het aan de huid te bezorgen. Hierdoor blijft de huid gehydrateerd en zacht.
  • Sorbitol: dit ingrediënt hydrateert de huid

Mijn ervaringen

De zeep schuimt heel lichtjes. De bolletjes achteraan de zeep voelen wat ruw aan bij gebruik, maar over tijd zal dat natuurlijk verminderen. Nadat ik mijn handen gewassen heb et deze zeep voelen ze niet uitgedroogd (heb ik wel niet zo snel last van) en zelfs een beetje zacht aan. Ook de geur is erg aangenaam bij gebruik. Daarenboven blijft deze ook op de huid nazinderen. Een uurtje later ruik ik het geurtje nog steeds als ik aan mijn handen ruik. Heerlijk. Ik ben tevreden over deze zeep.

Waar is de Rock Star zeep te koop en hoeveel kost ze?

De Rock Star zeep is te koop bij Lush. Je kunt deze zowel in hun online als offline winkels kopen. Voor de zeepjes van Lush wordt de prijs bepaald op basis van hun gewicht. Voor 100 gram Rock Star zeep – daar doe je natuurlijk vrij lang mee – betaal je 5,75 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge