Opgemaakt najaar 2019

Hoi hoi,

Het is al weer een hele tijd geleden dat ik opgemaakt producten gedeeld heb. Ons verzameldoosje zat weer eens vol, dus ik vond het tijd om met jullie te delen waarvan ik de laatste maanden de laatste druppel uit de verpakking geperst heb.

Ik geniet ervan om af een toe een maskertje op te doen. Momenteel ben ik een masker van Glamglow aan het gebruiken, maar ik wissel ook af en toe met sheet masks. Deze zijn naar mijn gevoel iets makkelijker op te brengen. Ik maakte een hydra bomb masker op van Garnier (skin active). Ook ging een luxe sample van de Roc Sublime Energie Basis op.

In mijn handtas heb ik altijd een deodorant zitten. Hoe kleiner de verpakking van deze deodorant, hoe beter. Daarom ben ik heel erg dol op de compressed flacons. Stalen zoals deze van Garnier Mineral zijn ook heel handig. Ik had er hiervan een heleboel staan. Ondertussen zijn ze nagenoeg allemaal verdwenen en ook de laatste maanden is er eentje op gegaan.

Tandpasta’s: we zijn niet altijd even consequent met weggooien, omdat we er eentje apart in onze reistoilettas hebben. Daarenboven gebruiken mijn man en ik elk een aparte versie. Bijgevolg gingen er 3 tubes op deze maanden. Ik gebruik zelf de Signal White Now Glossy Chic, terwijl mijn man voor de tandvlees purify van Oral B gaat.

Ook ging er twee reisflacons van Balea op. Deze vond ik in één van mijn vorige adventskalenders; Deze zijn in de kerstgeuren van toen en werden samen gebruikt als shampoo en conditioner.

Ook bad en douche producten mogen niet ontbreken. We maakten twee reisverpakkingen douchegel op en ik gebruikte mijn yog nog bubble bar met veel plezier. Gelukkig heb ik er nog een paar in reserve liggen (a).

Ik wil met mijn producten graag eindigen met make-up. Vorig jaar ben ik in februari verhuisd. Ik ontdekte dat ik veel te veel voorraad doucheproducten heb, maar dat ik ook eens goed door mijn make-up stash moet gaan. Ik probeer nu producten meer te roteren, waardoor ik sneller ontdek welke niet meer goed zijn of wel nog goed zijn, maar niet makkelijk werken. Hierdoor verdwenen bovenstaande producten uit mijn collectie. De mascara en primer van Yves Rocher heb ik graag gebruikt, maar die zijn nu wat uitgedroogd. De nagellak van Faby, en hier brak mijn hart bij, was stroperig geworden, waardoor deze niet meer makkelijk werkte. Tot slot maakte ik ook een sample op van de DKNY Be Delicious geur.

Ik woon echter niet alleen en mijn man gebruikt ook een aantal producten op. Zo gingen er twee deo’s op, eentje van Rexona en eentje van Axe en drie douchegels: twee van Axe en eentje van Kneipp. Wisten jullie trouwens dat Kneipp ook meer houtgeuren in hun assortiment hebben?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge