Garnier Skin Active Hydrabomb met Groene Thee voor normale en gemengde huid

Hoi hoi,Veepee, jullie hebben het mij waarschijnlijk al vaker horen noemen. Het is een soort iBood site waar je dingen tijdelijk goedkoper dan de winkelprijs kan aankopen. Ik heb er zelf al veel te veel gekocht. Laatst was er een aanbieding op de hydrabomb gezichtsmaskers van Garnier Skinactive. Ik besloot er twee van de drie versies te kopen. Ze werden verkocht in setjes van 10. Vandaag wil ik jullie meer vertellen over de groene versie van het masker. Deze is geschikt voor de normale en gemengde huid en moet voor een mat effect zorgen.

Garnier Skinactive Hydra Bomb Mat effect

In dit maker zitten granaatappelextract, hyaluronzuur en een hydraterend serum verwerkt. Dit zorgt voor een heerlijk gehydrateerde huid. Daarenboven maakt de groene thee de huid mat en verbeterd de huidkwaliteit door poriën te zuiveren. Dat kan ik momenteel goed gebruiken.

Verpakking en ingrediënten

Het masker is een sheetmasker. Alle sheetmaskers zitten per stuk verpakt in een plastiek gemetalliseerd zakje. Het masker zelf bestaat uit twee delen: een wit vliesje die je op de huid aanbrengt en een blauwe laag die je uiteindelijk verwijderd, maar makkelijker is voor het aanbrengen. In het zakje zit 32 gram product. Dat is heel veel. Hierdoor masseer je best het restje product in in de huid na gebruik van het masker.

AQUA / WATER / EAU, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, p-ANISIC ACID, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, CITRIC ACID, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, GLYCERYL ACRYLATE/ACRYLIC ACID COPOLYMER, HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, LIMONENE, MANNOSE, METHYLPARABEN, PARFUM / FRAGRANCE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM HYDROXIDE, POTASSIUM SORBATE, PROPYLPARABEN, PVM/MA COPOLYMER, SODIUM BENZOATE, SODIUM HYALURONATE, XANTHAN GUM, PARFUM/FRAGRANCE

  • Aqua: iedereen weet natuurlijk wat water is. In cosmetica wordt het gebruikt als oplosmiddel.
  • Propylene Glycol: Dit ingrediënt zorgt er voor dat de huid vocht kan opnemen.
  • Glycerin: dit ingrediënt trekt water uit de omgeving om het aan de huid te bezorgen. Hierdoor blijft de huid gehydrateerd en zacht.
  • p-Anisic Acid: dit ingrediënt zorgt eigenlijk voor de geur.
  • Camellia Sinensis Leaf Extract: Dit is de groene thee in dit product. Het werkt anti-oxiderend, huidverzorgend en -beschermend.

Mijn ervaring

Ik gebruik deze maskers graag. Ze zorgen onmiddellijk voor een verfrissend effect en dat blijft duren zolang je het masker op hebt. Dat laatste is wel een beetje sukkelen. Ik vind het masker zelf nogal groot, maar dat is natuurlijk omdat het op alle gezichten zou passen. Ook kan ik met dit masker op totaal niet praten, want daarvoor vind ik het gat iets te klein.Als ik het masker er af haal ziet mij huid niet rood. Ook blijft er nog wat product over, wat ik inmasseer. Nadien voelt mij huid verzorgd en zacht aan, maar ook iets wat trekkerig. Alsook ziet mijn huid er inderdaad een stukje matter uit en lijken mijn onzuiverheden net dat ietsje minder op te vallen. Ik ben zeker tevreden over dit masker.

Waar is het matterend masker uit de Hydra Bomb lijn van Garnier te koop en hoeveel kost ze?

Je kunt deze maskers bij de meeste drogisten en supermarkten aankopen. Zo ook bij het Kruidvat. Daar betaal je per masker 3.29 euro. Bij Veepee betaalde ik voor een set van 10 maskers 19,90 euro of 1.99 euro per stuk. Dat is een stukje goedkoper, dus als je van plan bent er meerdere te gaan gebruiken, is dit wel een mooie korting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge