Lush Valkyrie Hair Conditioner

Hoi hoi,

Een tijd terug lanceerde Lush via Lushlabs een heleboel haarconditioners. Ik toonde jullie reeds de Candy Rain conditioner. Dit is echter niet de enige conditioner die ik uit wilde proberen. Vandaag nam ik er een tweede versie bij die ik wou testen. Ik koos voor de Valkyrie.

Lush Valkyrie Conditioner

Lush vind dat haarverzorging makkelijk moet kunnen. Met de Valkyrie conditioner heb je geen knopen en kun je elke look krijgen die je wil. Hij hydrateert het haar en door de aquafaba wordt het haar versterkt. Pompelmoessap zorgt voor een mooie glans. Daarenboven heeft deze conditioner de welbekende Rose Jam geur.

Verpakking en ingrediënten

De conditioner was enkel te koop in een fles van 250 gram. Het zit in de typische fles van Lush. Het is een doorzichtige fles met een zwarte dop. Deze kun je ook weer binnenbrengen (in Nederland) in de winkel met het Lush Recycle programma.

Water (Aqua), Cetearyl Alcohol, Chickpea Cream, Ethyl Macadamiate, Perfume, Organic Extra Virgin Olive Oil, Propylene Glycol, Behentrimonium chloride, Fresh Grapefruit Juice, Hydrolyzed Wheat Gluten, Rose Absolute, Rose Oil, Geranium Oil, Sicilian Lemon Oil, Aquafaba, Arginine HCL, Leucine, Polyvinylpyrrolidone (PVP), Cetrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Limonene, Colour 17200, Colour 45380:3

  • Water (Aqua): iedereen weet natuurlijk wat water is. In cosmetica wordt het gebruikt als oplosmiddel.
  • Cetearyl Alcohol: deze stabiliseert het product
  • Chickpea Cream: Dit ingrediënt versterkt en beschermt het haar. Daarenboven helpt het haar vocht vast te houden.
  • Ethyl Macadamiate: wordt vaak gebruikt als alternatief voor siliconen. Het beschermt haar tegen hitte en vochtigheid zonder het zwaar te maken.
  • Organic Extra Virgin Olive Oil: Het ingrediënt wordt vaak gebruikt voor zijn antioxiderende eigenschappen.

Mijn ervaring

Deze conditioner is vrij dik. Hierdoor heb je per keer niet zo heel veel nodig. Dit kan voor mij de iets duurdere prijs wel verantwoorden. Hoewel hij zo dik is, laat hij zich wel goed over het haar verdelen Ik laat dit product altijd even intrekken terwijl ik onder de douche sta of in bad zit.

Ook hou ik van de geur. We weten echter al langer dat ik van de Rose Jam geur hou, als ze niet te sterk is. Deze is perfect qua intensiteit.

Nadien voelt mij haar echt heerlijk aan. Het voelt zacht en gevoed aan. Het ruikt heerlijk naar Rose Jam en ik kan het mooi in model brengen. Ik denk dat ik een nieuwe favoriete conditioner heb van Lush. Jammer dat deze enkel in Liverpool te koop is :(. Ga er heel zuinig mee proberen te doen…

Waar is de Valkyrie conditioner te koop en hoeveel kost ze?

De Valkyrie conditioner was een deel van Lush Labs in het verleden. Ze was toen te koop op de Nederlandse webshop (19.95€) en op de Engelse webshop (15.95€). Daar is die nu niet meer te koop. Ik heb echter horen fluisteren dat heet ook een exclusief van de Lush Liverpool shop zou zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge