Lush H’Suan Wen Hua Haarbehandeling

Hoi hoi,Een hele tijd geleden kocht ik een aantal haarbehandelingen van Lush. Vandaag probeerde ik het H’Suan Wen Hua Haarmasker uit.

Lush H’Suan Wen Hua Hair Treatment

Dit haarmasker bevat heel veel proteinen. Hierdoor zal je haar herleven en hun conditie verbeteren. Deze proteinen zijn afkomstig van de eieren in het product. In het product zitten ook bananen en avocado’s verwerkt. Deze zijn beide rijk aan oliën, waardoor het haar gevoed en verzacht wordt. Omdat het gezond haar begin in de wortel werd ook kaneel toegevoegd aan het product.Je gebruikt het masker door het aan te brengen in droog haar. Dit laat je 20 minuten inwerken. Nadien mag je het uitspoelen bij het wassen van je haren.

Verpakking en ingrediënten

Het haarmasker zit verpakt in de grotere zwartere potjes van Lush. Deze bevatten 225 gram en nemen deel aan het recycle programma van Lush. Hierdoor kun je vijf lege verpakkingen terug brengen naar de winkel en genieten van een heerlijk vers gezichtsmaskertje.

Verse Laurierblad-infusie (Pimenta acris), Verse Waterkersinfusie, Verse Biologische Vrije-uitloopeieren, Cetearyl Alcohol & Natrium Lauryl Sulfaat, Verse Biologische en Fair Trade Bananen (Musa paradisica), Verse Avocado (Persea gratissima), Biologische Balsamicoazijn, Extra Virgin Olijfolie (Olea europaea), Lanoline (Lanolin), Rozemarijnolie (Rosmarinus officinalis), Kaneelbladolie (Cinnamomum zeylanicum), Soja Lecithine (Soya Lecithin), Cinnamyl Alcohol, Cinnamal, Eugenol, Benzyl Benzoaat, Limonene, Linalool, Parfum, Methylparabeen, Propylparabeen

  • Verse Laurierblad-infusie (Pimenta acris): dit ingrediënt zal de hoofdhuid versterken en verstevigen.
  • Verse Waterkersinfusie: dit ingrediënt kalmeert de droge hoofdhuid en voedt het haar.
  • Verse Biologische Vrije-uitloopeieren: Hierdoor wordt het haar versterkt en zal het glanzen. Ook op de hoofdhuid heeft het een positief effect door de voedende kracht.
  • Cetearyl Alcohol & Natrium Lauryl Sulfaat: dit maakt je haar zachter en brengt er een beschermlaagje rond aan.

Mijn ervaringen

Man man, dit product stinkt Het is niets voor mij qua geur. Gelukkig was je nadien je haar en verdwijnt die geur, maar om het als masker alleen te gebruiken, dat zou ik niet doen. Vooral omdat die geur in je haren blijft hangen.Nadien voelt mijn haar heerlijk zacht en ziet het er gezond en gevoed uit. Que werking ben ik tevreden over dit masker, maar ik ga het toch niet meer kopen. Ik vind het erg moeilijk om mij over de geur heen te zetten.

Waar is H’Suan Wen Hua te koop en hoeveel kost het?

H’Suan Wen Hua, het haarmasker, is te koop bij Lush. Je kunt er zowel bij hun online als offline winkels voor terecht. Voor een potje van 225 gram betaal je 20 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge