Lush Sweetie Pie Shower Jelly

Hoi hoi,

Een tijdje terug bracht Lush een paar shower jellies uit. Ik denk dat de geur gekozen waren op basis van community favorites, maar dat weet ik niet meer zeker. Ik besloot ze niet allemaal te kopen, maar wel een paar waar ik in geïnteresseerd was. Eén van de geuren die ik kocht was de Sweetie Pie. Ik was hier erg nieuwsgierig naar, omdat het zoete, rode vruchten geur leek te zijn. Ergens anders las ik dat dit de Comforter geur is. Het is al een hele tijd geleden dat ik deze probeerde, dus ik durf mij er niet over uitspreken dat het dezelfde geur is.

Lush Sweetie Pie Shower Jelly

Deze shower jelly bevat blauwe bessen en een fruitig en bloemig absolue. Dit laatste werd gecreëerd in Frankrijk. Het is een zeldzame geur. Carrageen extraxt zorgt voor een gehydrateerde huid en bergamot olie zorgt voor ware zinstreling.

Verpakking en ingrediënten

De shower jelly zit in de grote doorzichtige potten die we gewoon zijn Lush. De mijne bevat 240 gram. Deze Sweetie pies is 14 maanden houdbaar. Het potje doet trouwens mee met het recycle programma van Lush. Dit wil zeggen dat je vijf lege – gewassen- verpakking terug kunt brengen naar de winkel en inwisselen voor een vers gezichtsmasker.

Glycerine, Cherry and Coconut Infusion (Prunus Cerasus; Cocos Nucifera), Sodium Laureth Sulfate, Propylene Glycol, Carrageenan Extract (Chondrus Crispus), Perfume, Bergamot Oil (Citrus Aurantium Bergamia), Blackcurrent Absolute (Ribes NIgrum), Cypress Oil (Cupressus Sempervirens), Water (Aqua), Titanium Dioxide, Synthetic Fluorphlogopite, Tin Oxide, Limonene, Linalool, Colour 17200, Colour 42090

  • Glycerine: dit ingrediënt trekt water uit de omgeving om het aan de huid te bezorgen. Hierdoor blijft de huid gehydrateerd en zacht.
  • Cherry infusion (Prunus Cerasus): deze verhelderen verstevigen de huid door de vele vitaminen in het product. Daarenboven zorgen de anti-oxidanten er ook voor dat de huid soepel is.
  • Coconut Infusion (Cocos Nucifera): Dit ingrediënt werkt kalmerend en hydraterend voor de huid. Daarenboven zorgt ze ook voor een verzorgingsimpuls.
  • Sodium Laureth Sulfate: Dit ingrediënt heeft een reinigende werking.
  • Propylene Glycol: Dit ingrediënt helpt de huid vocht opnemen.

Mijn ervaringen

Ik zou zeggen, geef deze shower jelly een kans. In de pot vind ik de geur van dit product vreselijk. Hij is heel erg overheersend en intens. Onder de douche gebruik ik echter een kleiner stukje van de shower jelly. Hierdoor wordt de ervaring geheel anders. De geur is rode besjes en heerlijk zoet. Net alsof je je insmeert met een heerlijke confituur.

Daarenboven is de shower jelly zacht voor de huid en ik heb nadien geen last van een trekkerige huid. De eerlijkheid gebied mij wel te zeggen dat ik daar niet zo heel erg snel last van heb. Ook werkt deze shower jelly heel erg makkelijk. Ik doe ze voor het gemak wel in een organza zakje, dat maakt het veel handelbaarder. Tot slot merk ik dat de huid ook vrij lang op mijn huid blijft hangen.

Waar zijn de shower jellies te koop en hoeveel kosten ze?

Lush kwam tijdelijk uit met deze shower jellies. Lush kennen komen ze nog wel eens terug. Deze waren toendertijd alleen te koop in de webshops. Ik bestelde de producten zelf op de Engelse webshop. Daar was deze 9.95 pond of ongeveer 11.50 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge